Jeg hedder Ditte er 31, mor til tre meget livlige drenge i alderen 3-9, gift med Claus der er pilot og bosat i det Nordsjællandske.
Jeg ELSKER mode/tendenser, shoppe i Magasin, cupcake’s og boblevand, yoga, fest og farver, træning, tid med mine unger og mand,
selvudvikling, naturen, kvindepower, lækker mad i godt selskab, wellness, upassende humor og grineflip.
I det hele taget at opleve alt det gode livet har at tilbyde!!

Det lyder jo alt sammen meget poleret og fint, hvad man ikke lige ved om mig er at; der bor en meget lille og meget pervers mand i min mund,Jeg er jubeloptimist og staver så dårligt at min dansklærer troede jeg var nordmand (så skulle der være en fejl eller to så ved du hvorfor)Wink

Så leder du efter den perfekte modeblogger, der aldrig har en dårlig hårdag, aldrig ses uden make-up og hvis største udfordring i livet er hvad hun skal have på og hvor hun skal spise ude…SÅ ER DET IKKE MIG.

Men leder du efter en der brænder for at bringe de kurvede kvinder tilbage i modebilledet. Som selv er den lykkelige ejer af en timeglasfigur og som ved hvordan man følger moden uden at miste sig selv, så læs endelig med!!!

Min tilgang til mode

Mode skal  ikke være noget du slavisk klæder dig i, en identitet du trækker ned over hoved, for at få andres accept.Hele den der bedømmelses proces, med elevatorblik der er i modebranchen, minder mig om folkeskolens pige krig.
Mode skal være med til at udtrykke hvem du er, flattere din krop, og  få dig til at føle dig( lækker)i godt humør.Man behøver ikke at være over stilet  for at være fashionabel, du kan være lige så skøn i lækkert loungewear( dette kræver dog velplejet hud og hår ),
fordi du føler dig veltilpas og udstråler dette. Denne følelse og udstråling samt det gode humør, vil jeg gerne hjælpe dig med at finde.

Mode for mig handler om kvalitet frem for kvantitet, derfor er de viste mærker lidt dyre(ikke Chanel dyre), men kvaliteten er også gerne herefter.
Jeg elsker luksus, og køber hellere færre ting, men det helt rigtige.

Min stil er nordisk minimalisme tilsat lidt glamour, og når det rigtigt går løs, plus size showgirl.

 

Kommentarer

kommentarer