Jeg tester mindful flow yoga DVD

Karmameju yogamåtte

Jeg elsker yoga, og plejer at dyrke det på hold, men nu vil jeg prøve en hjemme DVD. Så jeg forhåbentligt for lavet yoga et par gange om ugen.
DVD’en hedder Mindful flow og den MEGET smidige mand på forsiden er Simon krohn, der på nuværende tidspunkt er den eneste i Danmark, der er certificeret på det højeste yogalærerniveau hos Yoga Alliance – verdens største yogaorganisation.

Simon Krohn har studeret og praktiseret yoga og buddhisme siden 1996. Han er certificeret yogalærer og en af hovedlærerne på Hamsa Yoga Studio i København. Han er cand.mag. i filosofi fra Københavns Universitet med speciale i indisk filosofi, og har undervist på en række højere læreranstalter samt på en række forskellige yogalæreruddannelser. Han er efteruddannet i kropsterapi og lever af at underviser yoga, meditation og filosofi i Danmark og internationalt.
(http://shop.denintelligentekrop.dk/product.asp?product=2762&gclid=CLjB_vzZ6K0CFYl9fAodGn7B5Q)

På DVD’en er der tre sekvenser:
* Slow flow er en kort, beroligende og meditativ sekvens på 37 min.
Den er rigtig god om morgnen, du for strukket og varmet kroppen igennem, og de 7 minutters afspændingen efterlader  grounded og i godt humør. Så er det bare lettere at møde dagens udfordringer og fristelser 😉

* Hatha flow er en alround, varmende sekvens på 55 min.
Den her fik jeg rigtig varmen af, den føles som rigtig træning og kan mærkes dagen efter. Faktisk blev jeg så træt første gang jeg prøvede den, at jeg faldt i søvn under afspændingen(vågnede en halv time senere på stuegulvet; )

* Warrior flow er en lang, sveddryppende sekvens på 82 min.
Den er er til meget øvede, og kræver muskelmasse og krops kontrol. I kan tro i nok skal høre om det hvis jeg nogensinde gennemfører den her!!

Du kan læse meget mere om Simon og hans produkter her.

Selve DVD’en kan du blandt andet købe  her .

Sådan så det ud;

Mig i en halv Lotus

Og de knap så yndefulde.

 
 

              Bukser- Nike     bluse- Part Two    Strikrør- Designers Remix

På min yoga ønskeliste er:

MOSHI MOSHI MIND AROMAOIL MEDITATION - DKK 149,00

MOSHI MOSHI MIND AROMALAMPE - DKK 299,00

SVEDBÅND - MOVE YOUR BODY AND YOUR HEART WILL FOLLOW - DKK 35,00

MOSHI MOSHI MIND PALACE - DKK 499,00

moshi moshi mind musik, opløftende og klassisk musik til sjælen…. Vinder af COVER beauty award 2006

Balance tea – Urte te med tulsi, ingefær og orange, sammensat efter ayurvediske principper. 99 DKK.

Kommentarer

kommentarer