Hvor har det været en Fantastisk dag! Er så glad for den store opbakning på min nye side, så tusind tak til jer allesammen 🙂
Jeg startede dagen med brunch mens vintersolen skinnede ind af vinduet.

Solskinsbrunch. Bestående af frugtsalat med citrus og frisk mynte, hjemmelavet oliven tarpernade, parmasane ost og ristet brød, samt agurk/citron vand MUMS

Solen gav desvære vores snemand og kone, et  akut tilfælde af spedalskhed. Hvilket medførte tabte kropsdele i hele baghaven. Vores kære snemand mistede først den ene arm, dette er normalt ikke et problem. Men denne snemand havde en vis lighed med en meget kendt tysk mand og nu stod den og heilede i vores have.

Kan du se ligheden? Hvis ikke naboerne syntes vi var tossede før.....

Så stod den på rengøring af det meste af huset inden weekendens gæster, lækker cæsarsalat til aften samt kage med venner. Meget søde venner, der kom med fastelavnsris til drengene, da moren “ikke lige har nået” at klippe klistre med dem. Hvilket sikkert har hæmmet mine børns kreativitet på det groveste 😉

Her sidst på dagen er besøgstallene  næsten gjort op. I de fire dage Marilyn’s closet.dk har været oppe og køre, har den allerede haft over 1500 sidevisninger! Det syntes jeg er en god start.  Men husk nu og fortælle vidt og bredt om denne “fantastiske” blog 😉 samt melde jer til. Så vi kan vise modebranchen,  at mode interesserede kurvede kvinder er kommet for at blive!

Hvordan var din dag?

Kærligst Ditte

What a wonderful day! I am so happy for the big support for my new blog, Thank you everyone  🙂

I started the day with brunch in the winter sunshine. Unfortunately the sun gave our snowman a bad case of leprosy, leaving body parts all over the garden. Our snowman lost an arm, and now had a scary assembles  too a wery famous German 😉 
Then i cleaned the house, before having guests  for dinar and cake.  At the end of the day the numbers were in, and the blog is a success 😉 I have had over 1500 views the first four days, which is fine for such a small country. But do tell everyone of this “Amazing” blog 😉
and press follow. So that we can show the fashionbusiness that the plus size community is  a force to be recant with! 

Love Ditte

Kommentarer

kommentarer