Når forårs solen rigtig skinner, som den har gjort idag, drømmer jeg om at smide jakken. At kunne nøjes med sweater, en lille støvle og accesseries i skønne klare farver. Her er hvad jeg ønsker mig til forårs garderoben lige nu.

Briller fra mango til at tage den værste sol i øjnene. 209DKK
Disse minder om de Cucci briller jeg ellers har ønsket mig (dem fra My Week With Marilyn indlægget), men til en tiendedel af prisen. Hvilket jo gør det langt mere realistisk, at jeg for dem købt og så har jeg jo råd til at købe lidt forskellige 😉

 

 

MÅ eje denne strik fra Baum und Pferdgarten, med læder detaljer på ærmerne,til 1.899,00DKK

H&M+ Jeans i vasket stretchdenim med lige pasform, normalhøj talje og lige ben, til 349DKK

Som nævnt i mit indlæg, Forårets små lækkerbiskener (under shop amok) lanceres Color Riche Le Vernis i 48 farver i marts 2012. Men de første er allerede kommet i Magasin;-) De koster 39,95DKK

 

70'er inspireret ankelstøvle fra det danske mærke Billi Bi, der er kendt for særprægede, enkle og sofistikerede designs. Støvlen er på udsalg og kan fås til 699.00DKK / Før 1399DKK

Mint farvet taske fra Topshop Price: £36.00

Hvad drømmer du om at springe ud i foråret i?

Kærligst Ditte

Here in Denmark the sun has been shining, making me dream of spring, and not have to wear a jacket. This is the outfit I hope will find its way in to my spring wardrobe.

What is your fashion dream for spring?

-Love Ditte

Kommentarer

kommentarer