Jeg tester Color Riche Le Vernis fra Lóréal

Color Riche Le Vernis fra Lóréal er i butikkerne nu. De skulle ellers, efter sigende først have været lanceret i marts, men nu er de her! Jeg har testet et par af forårets hypedefarver, nemlig den blå og den grønne. I SS12 Collektionerne var disse farver nemlig at finde hos mange af de store;Versace, Cucci, Prada, louis vuitton, Lanvin, Marc Jacobs og mange flere. Som set i Makeupen hos Vivienne Westwood’s, går disse to farver da også fantastisk sammen.

Vivienne Westwood's look for her Red Label SS12

Her hjemme er farverne set hos f.ex Baum und Pferdgarten  og By Malene Birger.

Baum und Pferdgarten SS12

Baum und Pferdgarten SS12

SS12 By Malene Birger

SS12 By Malene Birger

Da Modebranchen har udråbt negle og læber som sæsonens vigtigste accessories, er lakker i disse farver derfor uundgåelige! (Pasteller samt pink/koral/orange og lilla er også et hit, men dem må du få i et andet indlæg)

Farverne hedder 609(jeg kom også lige til at købe en lækker lilla 😉 611 og 612.

I mit tidligere indlæg om Color Riche Le Vernis skriver jeg; Udover de fantastiske farver lover lakkene at indeholde en “overlak”, en specialdesignet børste, samt en flydende formel, som skal hjælpe til at lakken bliver ensartet fordelt over hele neglen.

Her ses den lilla med shine

Jeg må sige at lakkerne er fantastisk nemme at ligge på, de bliver flotte glatte, ensfarvede ved 1-2 lag, tørre hurtigt og holder længe! Men jeg er en smule skuffet over farvene, de matcher ikke helt dem i reklamen, de er mere matte end metalliske. Men alt i alt til prisen (39,95 kr.) en rigtig fin lak! Størrelsen (5ml) og de mange skønne farver gør, at du for lyst til at prøve mere end en 😉 Så dette var bare første hold, jeg har flere i kikkerten, hvad med dig? Kærligst Ditte I’m testing the nail polish, Color Riche Le Vernis from Lóréal. And I’m genuinely impressed! It’s fantastic easy to put on, the nails gets nice and smooth, only needs 1-2 layers, dry quickly and last long! The only thing is, that I’m a bit disappointed with the colors, they are more matte than metallic. But all in all for the price (of 39.95 DKK) a very fine nail polish! The size (5ml) and the many beautiful colors allow you towant to try more than one 😉 -Love Ditte

Kommentarer

kommentarer