Æv Bæv!
Opdagede først da jeg kom hjem fra arbejde (på den anden side af kl. 24.), at de helt fantastiske sko, der skulle binde mit City Chik look sammen, var forsvundet fra indlægget. Åh skræk og rædsel, var det en tilfældighed, et uheld eller lå der en forbrydelse bag?
Flere muligheder pressede sig på i mit trætte hoved;

  • De kunne selvfølgeligt være gået sig en tur i de dejlige vejr, det har jo ikke ligefrem været indehygge cumputer vejr idag!
  • De kunne være blevet ramt at en computervirus og derfor have puttet sig i en skotøjsæske, med en lun ankelsok og varme snørebånd om skaftet.
  •  De kunne have følt sig truet at de rockede stilletter!

Jeg fandt dem ihvertfald i selskab med andre designer sko, hvor de efter megen bagtalelse, nægtede at dele indlæg med “sådanne” sko (underforstået sko til under en tusse). Efter megen overtalelse og forsikringer om, at skoende fra Nelly var piercede som en del af et fashion statement og ikke fordi de var rocker relaterede eller fast indventar i ungdomshuset, er det lykkes mig at få dem tilbage på indlæget.
Jeg ved designer skoene er frygteligt indskrænkede og overfladiske men sådan er det tit med folk(og sko) der ved de er smukke)

Så giv dem en chance mere, for selv om de tror de er meget bedre end andre, så bær over med dem, de er jo trods alt bare et accessorie  😉

        City Chik      Vs.     Rock Chick 

Var det kommet til en rigtig kamp, så havde de sorte nok vundet, for jeg er sikker på de sparker røv! 🙂

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer