(English resume at the bottom of the page )

Dette er kun et af de mange utroligt dumme kommentarer jeg får til mine bryster når jeg er i byen.

Med til at være plus size følger der som regel en stor barm, så du kan sikkert nikke genkendende til nogen af de åndsvage kommentarer man kan få, når folk har fået lidt at drikke.

Ja jeg har bryster og nej jeg har ikke købt mig til dem,  jeg fik dem af min far(s familes gener) da jeg var tolv. Min mor fik mine aflagte bh’er da jeg var tretten, så ja jeg har bemærket de er store! NEJ de er ikke til fri afbenyttelse eller et tegn på at min IQ er så lav at jeg helt sikkert vil gå med dig hjem for en drink. Du behøver heller ikke tale langsomt til mig når du forklare noget elementært, jeg er formentelig tættere på at komme med i Mensa en du er. Nej jeg arbejder ikke som frisør, eventpige eller topløs servitrice, jeg har derimod en bachelor i omsorgsfilosofi og obstetrik, så jeg bliver ikke imponeret af hvor hurtigt du kan bælle en bajer eller hvor store dine overarme er. Så lad nu bare vær med højlydt at kommentere mine brysters størrelse, jeg råber jo heller ikke; se lige piger ham der har en lille diller.

Nu skal det ikke lyde som om man ikke må kigge på mine bryster (de er selvfølgeligt heller ikke til at undgå, da de jo for mange er i øjenhøjde når jeg har stilletter på ;-)) jeg bliver da selvfølgelig glad for velmenene komplimenter og jeg gemmer dem jo heller ikke ligefrem væk. For jeg nyder da de fleste mænds interesse og er glad for hvad de gør for min figur. Selv om jeg som yngre har hylet i mange prøverum og truet med at få dem fjernet, så er jeg glad for dem nu, jeg har sluttet fred med dem og erkendt af de er et kæmpe fortrin 😉
Jeg er faktisk blevet så opmærksom på deres fremtræden og komfort at jeg er begyndt at forkæle dem. Dette sammen med den hyppige omtale og begejstring fra mændenes side, er desvære steget dem til hoved! De har fået nykker og nægter at blive i billigt lingeri.
Så efter magen timers håndgemæng med at prøve at få dem til at side ordentligt (og blive der) har jeg givet op. De er blevet ægte primadonnaer og vil derfor ikke klæde sig i andet.

                                            PrimaDonna                    
Lingeri 


Primadanna lingeri er lidt dyrt, men det er alle pengene værd, for det sidder og får dine bryster til at side fantastisk! Det er så velsyet at det følger dit brysts naturlige runding og giver smukke faste rundede bryster, med en naturlig kavalergang. Brugen af de smukke blonder giver et frækt kig til brystet og medvirker til et let udtryk. I modsætning til andre BH’er der kan få det til at ligne at du går med brystpanser, eller endnu værre, har otte bryster, eller en dromedarpukkel/ unipat (som i unibrow).

De laver også shapewear der rent faktisk ser lækkert ud når du smider tøjet 😉Du kan prøve det i Magasin og Illum, eller kigge efter det i din lokale lingeributik. Når du har lært din størrelse og de forskellige modeller godt at kende, kan du købe dem over nettet og være heldig at spare lidt.
Herhjemme forhandles det hos; Netlingeri.dk og lace.dk

De søde mennesker hos Netlingeri.dk har været så venlige at give jer allesammen gratis fragt i en måned!
Det eneste i skal gøre når i har handlet på deres skønne shop (der bliver endnu federe om en måned, når den redesignes, så husk og gik med) er; under brug gavekort skal i skrive  ‘Marilynscloset’

Så gør dig selv og dine bryster den tjeneste at prøve en Primadonna BH, den ENESTE der vil brokke sig er din bankrådgiver, med mindre det er en mand 😉

Kærligst Ditte

This is just one of many incredibly stupid comment I get about my breasts when I go out

Being a plus size woman usually equals a big bust, so you can probably recognizesome of the stupid comments, you can get when people have something to drink.

Yes I have breasts and no I have not bought them, I got them from my father (s familesgenes) when I was twelve. My mom got my old bras when I was thirteen, so yes I have noticed they are big! NO they are not for general use or a sign that my IQ is so low that Iwill surely go home with you for a drink. You don’t have to speak slowly to me when you explain something basic, I’m probably closer to joining Mensa than you are. No, I do not work as a topless waitress, I have a bachelor’s degree in philosophy of care and obstetrics, so Iwill not be impressed by how quickly you can guzzle a beer or how big your upper arms are. So stop making  comments on my bust size, I’m not shouting, look at him he has a small penis.

Now it is not  as though one must not look at my boobs (they are hard to avoid as they, for many, is at eye level when I have on my high heels ;-)) I like sincere compliments and I don’t hide them away. Because I enjoy (most) men’s interest and Im  happy for what they do to my figure. Although I as younger have cried  in many fitting rooms and threatened to have them removed, then I’m happy for them now, I’ve made ​​peace with them and acknowledged that they are a huge advantage 😉
I have become so aware of their appearance and comfort that I have begun to spoil them. This, together with the frequent attention and enthusiasm from the men’s side,unfortunately has risen  to there head! They have whims and refuses to stay in cheap lingerie.
So after hours of scuffles with trying to get them to sit properly (and stay there), I have given up. They are real prima donnas and therefore will not dress in nothing less.

Primadanna lingerie is a little expensive, but it’s worth every penny! It is so well made ​​that it follows your brysts natural rounding, for beautiful solid rounded breasts with a natural cleavage. The use of the beautiful lace gives a sexy peek to the chest and contributes to a light expression. Unlike other bras that can make it look like you are having on a chest armor, or even worse have eight breasts, or a unibreast (as in the unibrow).

They also make shapewear that actually looks delicious when you drop your clothes;-)

So do yourself and your breasts a favor and try out a prima donna bra, the ONLY onewho will complain about is your bank manager, unless it is a man;-)

-Love Ditte

 

 

 

 

Kommentarer

kommentarer