( English  resume at the bottom)
Lige for tiden falder alle skønhedsproducenter over hinanden, for at lave deres egen BB Cream. 

Så fashionabel og trend elskende som jeg er, blev jeg selvfølgelig nødt til at prøve dette vidunderprodukt, der er på alles læber (og ansigter 🙂 )
Som plus size for man tit at vide; jamen du har sådan et sødt ansigt! (underforstået, hvor kunne du blive pæn hvis du tabte 10-20 kilo) Så for mange plus size piger er deres ansigt det de bedst kan lide ved sig selv. Ergo er det vigtigt for ens selvtillid at ens hud ser pæn ud, derfor er der også skønhedspleje og skønhedsprodukter på min side, da jeg gerne vil dække alle sider af plus size livet.

Her lidt info om BB cremens historie så du meget subtilt, lige kan smide en bemærkning og vise hvor nede du er med hvad der rykker sig i skønhedsbranchen  😉

BB står for Blemish Balm, som oprindeligt blev anvendt af dermatologer i Tyskland og som har en ekseptionel evne til at berolige og lindre huden efter for eksempel kosmetiske skønhedsbehandlinger som ansigtspeeling. Cremens beroligende og dækkende evner blev først eksporteret til Korea og senere til resten af Asien. Her blev den hurtigt en kæmpe succes som hudpleje med dækkende farvepigmenter, og nu er den altså blevet en verdensomspændende succes og derved den nye IT ting inden for hudpleje. Den har da også mange gode egenskaber; Den er til alle hudtyper og med hele 5 effekter på én gang; den ensarter hudtonen, fugter, korrigerer, giver glød og faktor 15 solbeskyttelse.

Jeg har testet Garnier Miracle Skin Perfector da den var den billigste (Vejledende udsalgspris:89,95 kr), hvilket er en god ide med hypede produkter, så kan man jo altid investere i en dyrere variant hvis den gør hvad den lover 😉

Men alt i alt har jeg været godt tilfreds! Det bliver helt sikkert noget jeg vil bruge til forårs og sommer kysset hud. Den lette dække evne og de fugtgivende egenskaber, giver et  ensartet friskt sommerligt look, der vil klæde de mange pasteller og materialers lethed  i forårs og sommer moden.

Har du prøvet den?

Kærligst Ditte

 

English  resume

Right now all  beauty manufacturers fall all over each other to create their own BB Cream.

So fashionable and trend-loving as I am, I of course had to try this wonderful product that is on everyone’s lips (and faces 😉 )
As a plus size  you are often told; but you have such a beautiful face! (translated, you could be so nice if you lost 20-40 pounds) So for many plus size women, their faces are the thingh they like best about themselves. Ergo, it is important for your confidence that your skin looks good. That is why there is also beauty care and beauty products on my blog, because I want to cover all sides of  plus size life, beauty and fashion .

Here a little info about the BB cream history, so you  very suttle, can throw a comment and show how down you are, with what moves in the beauty industry 😉

BB stands for Blemish Balm, which was originally used by dermatologists in Germany and has an exceptional ability to calm and soothe skin after such cosmetic beauty treatments such as facial peels. The creams soothing and comprehensive abilities were first exported to Korea and later to the rest of Asia. Here, it quickly became a huge success, as a skin care with wide color pigments, and now it has become a worldwide success and thereby the new IT thing in skin care. And in fact it also has many good qualities; One for all skin types and with all 5 effects at once: it uniforms skin tone, moisturize, corrects, gives shine and SPF 15 sunscreen.

I’ve tested Garnier Miracle Skin Perfector because it was the cheapest, which is a good idea with hyped products,  you can always invest in a more expensive version if it does what it promises.

But all in all, I have been very satisfied! It is definitely something I want for spring and summer kissed skin. The light coverage and the moisturizing properties, provides a uniform fresh summery look that will suit the many liht pastels and materials,  in the spring and summer fashion.

Have you tried it?

-Love Ditte

 

 

Kommentarer

kommentarer