Why oh why levere de ikke til Danmark? Damn you Alexis!

(English resume at the bottom)
Det australske tøjmærke Damn You Alexis efterårs kollektion er netop ved at komme i butikkerne (deres årstider er jo omvendt af vores),denne kollektion er noget så sjældent som klassisk med et egy twist. Jeg tror jeg efterhånden har snævret mig ned til 7 af tingene jeg bare MÅ have. Men desvære sender de ikke til Scandinavian, så er der nogle hardcore netshoppere der ude , der ved hvordan man om går sådan en” lille” detalje, så skriv endelig! Her er ihvertfald billederne så du kan nyde synet af denne forbudte frugt.

Er du så heldig at være udenlandsdansker kan tingene købes HER

Hvad syntes du om blonde Tara Lynn? Ikke at den kvinde ikke er skøn med hvilken som helst frisure og farve. Men jeg er lidt vild med det egy og alligevel bløde tvist, de har givet den klassiske page, overvejer kraftigt en tur forbi frisøren 😉

Kærligst Ditte

English resume

Why oh why do they not deliver to Denmark? Damn you Alexis!

The Australian fashion label Damn You Alexis autumn collection is about to arive in stores (their seasons are the opposite of ours), this collection is something as rare as classic with a egy twist. I have gradually narrowed myself down to 7 of the items I simply MUST have. But unfortunately they do not deliver to Scandinavian, so if there are some hardcore webshoppers out there, who knows how to go about such a “small” detail, please write! Here are the pictures so you can enjoy the sight of the this forbidden fruit.

Are you lucky enough to be a Dane living abroad, these things can be purchased HERE What do you think of blonde Tara Lynn? Not that this woman is not beautiful with any hairstyle or colour. But I’m just crazy about this egy and yet soft twist, they have given this classic hairstyle, I seriously consider a trip to the hairdresser 😉
-Love Ditte


Kommentarer

kommentarer