Hemlighedskræmmeri og bacon

Idag var jeg sammen med den altid funky Rikke.

Mødet forgik over en 2 timer lang brunch 😉 efter alt den snak om fashion måtte vi lige shoppe lidt!  Jeg må virkeligt have løbet meget mellem bordet og brunch buféten, for da vi var et smut i Zizzi (hvor Rikke arbejder) var jeg gået en til to buksestørrelser ned 😉        Så står du og skal købe jeans så kig ind forbi hende på fisketorvet, hun er virkeligt god til at vejlede! Jeg fandt ud af at mine jeans ikke sidder ordentligt, fordi jeg køber dem for store. Desuden kom jeg  hjem med en læderjakke fra H&M, som i nok skal komme til at se på bloggen en af dagende. Alt i alt en fantastisk dag, hvordan var din?

Cardigan – By Malene Birger       Top – Mag’s By Magasin      Solbriller – Dorothy Perkins     Jeans – DKNY             Taske – Dorothy Perkins       Støvler – B&CO

Hvis du syntes at dagens jeans ser bekendte ud er det fordi de er fra Charlotandme og spiller en stor rolle i det indlæg der handler om mit samarbejde med Charlotandme.dk
Tasken er tidligere set i dette indlæg om hvordan du kan få stilen fra catwalken.

Så som i kan se kan det være svært ikke at købe 😉

 

Kommentarer

kommentarer