På søndag deltager jeg i dette arrangement

Man ser så mange loppemarkeder og arrangementer rundt omkring med lækkert, billigt tøj – men intet til pluspiger. Det ændrer vi hermed!Vi er 6 piger, hvoraf de 4 arbejder i Zizzi, som afholder et rigtig lækkert og billigt loppemarked, dedikeret til alle os med kurver.

*UPDATE* Der kommer desuden 2 dejlige damer mere, nemlig Rikkes mor og dennes veninde.

Størrelserne starter ved en 44 og går op til størrelse 54/56 – og priserne er mere end rimelige! Du kan finde alt fra en lækker basistop til 20 kr. op til en lækker designerkjole til en favorabel pris. Da flere af os arbejder i Zizzi, vil mærkerne Zizzi, Zay og ZJ være godt repræsenteret – selvfølgelig til latterligt lave priser.

Af andre mærker har vi: Carmakoma, H&M, Vila, Vero Moda, Dorothy Perkins, Evans, Asos Curve – og endda enkelte Malene Birger og Marc Jacobs.

Vi tager desuden accessories med: sko, tasker, smykker, make-up.

Vi understreger at alt vores tøj fremstår i rigtig god stand, og masser af det er kun brugt få gange.

Så tag en veninde, søster, mor, mormor eller en nabo med og kom til en hyggelig loppedag, hvor kurver er i fokus!

Det vil være muligt at købe cupcakes og Asti for et lille beløb, således at vi rigtig kan komme i god og moderigtig stemning. Kaffe og vand vil også kunne erhverves.

HUSK KONTANTER OG SMÅPENGE 🙂

Vi glæder os til at se jer!

– Rikke, Anna, Ditte, Karina, Tanja og Christina (samt Pia og Yvetta)

Du kan finde flere oplysninger, samt melde dig til Her

Det er en rigtig god mulighed for at se Giraffen, da flere af de danske plus size bloggere og modeller kommer! Kommer du?

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer