Her lidt stemnings billeder fra Plus size loppemarked i går, der er desvære ikke så mange, da jeg befandt mig i prøverummet det meste af tiden (FYYYYYY meget slem blogger!).
Er ikke så god til at dokumentere de ting jeg laver endnu, jeg glemte f.eks helt at tage billeder af Tanjas alt for lækre cupcakes, bunkerne af tøj og sidst men ikke mindst af mit  outfit #¤?¤#&* (censureret det er jo en pæn blog det her) Men de af jer der var der med ved jeg var FAB 😉

Ja ja Rikke, jeg har husket at tage et af dig ;-)

Næste gang bliver endnu større og endnu bedre.

Vi plus size bloggere kommer ikke til NOGET SOM HELST hvis der ikke er Cupcakes og boblevand. Her er det Jess der tester dem med banan.

Så var det videre til familie påskefrokost og spise hvad de andre havde levnet og det var ikke meget (jeg har det ikke fra fremmede). Bemærk den sultne høne der nedstirre min frikadelle, den skulle bare vide hvad slags kød der er i påske dunser ;-)

Her har den kanibalistisk høne mistet interessen, mens harene planlægger et bagholdsangreb på broccoli salaten. Så gå ikke for hårdt til påskeøllet du ved aldrig hvem der lurer på din mad!

Til sidst rundede jeg søndagen af med at beundre dagens høst. En kort pailletjakke, et par MEGET stramme (fake) læder legins og en guldkæde med en pistol.

Så tusind tak til Alle tøserne og familien for en dejlig søndag og glædelig påske til alle 🙂

Kærligst Ditte

 

 

 

Kommentarer

kommentarer