Hjælp mig til at vokse
 

Nu har bloggen snart 3 måneder på bagen og der kommer flere og flere læsere til, den sidste måned har der været  5000 sidevisninger! Og bloggen har nu næsten 80 faste læsere 🙂
Så tusind tak for jeres opbakning!

Men Jeg vil gerne være større (og bedre) og derfor har jeg brug for din hjælp!

Jo flere faste læsere og Like´s på facebook, en blog har, jo mere seriøst bliver den taget.  jo mere seriøst den bliver taget jo mere kan jeg influere på den danske modebranche  og herigennem påvirke billedet af plus size. Så læser du alligevel bloggen når der kommer noget nyt, så meld dig til som fast læser og/eller tryk synes godt om, på bloggens facebook side marilynscloset.dk.

Du må også meget gerne komme med ris eller ros til bloggen!

Det har været svært her i starten at finde sin egen blog stil, for der er så mange ting jeg gerne vil skrive om og så mange fede bloggere at blive inspireret af. Jeg har skulle finde ud af hvad det præcis er JEG vil med bloggen. Derfor har mine indlæg nok været lidt rodede og ikke altid haft en rød tråd. Men jeg er så småt ved at finde stilen, derfor vil der også løbende være ændringer på bloggen.

Så hjælp mig ved at fortælle hvilken slags indlæg du har syntes bedst om. Er der noget du syntes der mangler ? eller noget du gerne vil høre (mere) om? Så læg endelig en kommentar!
Det tager kun 5 minutter, men jeg vil så gerne ha du bliver lidt længere 😉

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer