Margit Brandt & Part Two

Jeg har længe lover jer at vise nogle af de danske design mærker der kan bruges når man er plus size. Noget af det du ofte finder i min garderobe er Margit Brandt og Part Two, hvis grafiske stil og forkærlighed for hvidt sort og beige, gør det oplagt at kombinerer, se bare her (find de enkelte ting nederst på siden);

Margit Brandt & Part Two

Hos Part Two er jeg vild med deres fintmaskede strik, der falder rigtigt lækkert på en kurvet krop. Disse vælger jeg tit til et afslappet hverdags look.

Mangler jeg en kjole til en fest eller bytur, køber jeg ofte deres draperede kjoler, f.eks denne som jeg havde på under Danish Fashion Week

Du kan også være rigtig heldig at finde noget under deres outlet kategori, hvor der er mange penge at spare. Feks. denne skønne strik til kun 280Kr.

Find de gode tilbud HER

Også Margit Brandt har fantastisk hverdagstøj og skønne kjoler, i bløde stoffer der efterlader plads til kurver. Se bare her fra den nye kollektion

Se kollektionen HER Og køb det HER 

For at passe tingende går jeg efter materiale og pasform. Hos begge mærker vælger jeg bare, de ting der er i eftergivende materialer og fås i str. XL.
Desvære døde Margit Brandt i år, men mærket forsætter heldigvis.
Margit Brandt’s datter Julie Brandt, står desuden bag den københavnske butik Rue Verte, der som den første butik i Europa havde fokus på mode – og livsstil. Men nu debuterer hun med eget mærke  fra første halvdel af 2012.

Det ser rigtigt spændende ud! Jeg krydser ihvertfald fingre for at der også her, er plads til lidt på sidebenene 😉

jeg er så ked af alle de skønne plus size kvinder der tror de kun kan gå i kedelige plus size mærker, hvis de vil købe tøj i en butik. Men der er ingen grund til at tro at du ikke kan gå på en shoppetur i normale butikker! Har jeg lyst til at se tingende Live shopper jeg Part Two i Magasin og  Margit Brandt i Butik Klud i Køge ( se et indlæg om butik Klud HER) Så se at kom af sted 😉

Kærligst Ditte

 


Boxy tee
1.299 DKK – parttwo.com

Retro cardigan
599 DKK – parttwo.com

Akasha loose-fitting Shirt
899 DKK – parttwo.com

Margit Brandt clutch handbag
650 DKK – margitbrandtstore.dk

Wide brim floppy hat
160 DKK – parttwo.com

Jaloa elegant pullover
1.000 DKK – parttwo.com

MARGIT BRANDT BLICKI TUNIKA
699 DKK – margitbrandtstore.dk

Kommentarer

kommentarer