Her lige en lille teaser til dagens indlæg.

Igår var jeg ude med plus size pigerne, vi er alle enten modebloggere eller modeller, det fede er at når vi er sammen er der ingen der er den fede veninde og selv om mine slanke veninder nu sikkert vil brokke sig, så er det altså sådan man godt kan føle det en gang i mellem. Men her har vi et fristed, hvor man ikke skal trække maven ind, hvor vi kan tale åbent om vores størrelse ( og dens problemstillinger/goder ) og hvor vi bare kan feste igennem!

Aftenen startede med velkomstdrink og hygge

Udviklede sig til drikkespil

Tøse fjollerier

Kulminerede med dans på bordene på Heidis Bierbar

Efter det bliver dokumentationen lidt sløret 😉
Men jeg husker da en irsk pub, Den Gyldne Måge og after party i Frederikssund toget

I skal nok få et dagens (aftenens) outfit, men jeg venter lige på at tøserne vågner op og låner mig deres billeder, det er jo i sagens natur lidt svært at tage billeder af sig selv 🙂

Kærligst Ditte

PS: Skulle der være lidt fejl i indlægget er det fordi jeg kom hjem kl. 7.30 og stadig er en lille smule fuld 😉

Kommentarer

kommentarer