Man skal passe på hvad man siger på sin blog, jeg skrev  i et indlæg om Peepers at jeg hellere ville gå sammen med modeller i alle størrelse og være castet på min udstråling, istedet for at gå med kun plus size og være castet på min størrelse;

“Jeg er vild med deres idé om at modeller skal være i flere størrelser under et modeshow, for publikum (forbrugeren) kommer jo heller ikke kun i en størrelse og med fælles talje, hofte og brystmål.
Så er der måske nogen der tænker jeg skulle fandme ikke gå ned af en catwalk med tynde piger, men ved i hvad, det vil jeg! Jeg vil da meget hellere gå i et show med forskellige piger og være accepteret end af gå et show kun med plus size.”
 (Se hele indlægget HER)

Her er det så at jeg tænker dette er jo rent hypotetisk da jeg jo efterhånden har overskredet salgs datoen, samt  de gense mål for en model 😉
Men ak nej, for Peepers skal lave et kæmpe modeshow (så du kan godt begynde at glæde dig) og Mica/Peepers elsker at udfordre.
Så nu skal jeg( formenteligt kun til Mica har set mig nøgen) gå catwalk i showet, men det er jo ikke udfordring nok! Nej nej for jeg skal da selvfølgelig gøre det i intet andet end undertøj!
Men man skal ikke sige til mig at jeg ikke tør, så challenge accepted!!!!

Men mon ikke jeg nok alligevel ruller yoga måtten ud,

og hopper i løbeskoende og straffer et par skovstier ;-)

Hvis du syntes at dette lyder skræmmende, så vent til du høre hvad de nu har bedt mig om, Peepers har nemlig lige stillet mig den ultimative udfordring….
Men det må du høre om i et andet indlæg 😉

Rigtig god lang weekend
Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer