Elena Miro har gjort det igen!

Elena Miro’s efterårs kollektion er intet mindre end GENIAL, jeg er specielt vild med hendes brug af luksus materialer der smyger  sig om modellernes kurver, samt hendes leg med kontraster, farver og materialer. Farvemæssigt rammer Elena Miro også plet, da kollektionen byder på den klare blå, som bliver en af efterårets/vinterens hotteste farver. Men den varme beige og stilfulde grå, er klart et par stærke konkurenter til vinterens IT farve.

På podiet var også vores helt egen plus size topmodel, Camilla Hansen (Hun ses på 3. billede fra toppen) Min store drøm er at flere og flere designere, samt modeuger får øjnene op for hvor lækkert og elsklusivt man kan lave plus size mode. Jeg synes at Elena Miro’s kollektion minder meget om Gucci’s 1940’er inspirerede efterår/vinter 2011kollektion.

 

Men med et mere minimalisktisk og modernistisk præg (og i størrelser det er til at komme i nærheden af ).

Desvære er der ingen der forhandler Elena Miro’s efterårs kollektion i Danmark pt, så jeg ved  godt hvilket land der står øverst på min shoppe liste til sommer, Italen har nemlig ALT; Lækker mode, stilfulde kvinder med former, de lækreste sko og tasker, romantiske byer og skøn natur. Sidst men ikke mindst, er der jo heller intet galt med det italienske køkken  😉

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer