Marina Rinaldi

Først i august 2012 åbner der et 200 kvm Mekka for kurvede kvinder , dette sker når plussize-brandet Marina Rinaldi åbner flagship store i Østergade 10 i København, i to etager.

Mærket Marina Rinaldi er ét af modehuset Max Maras 35 brands, der laver designer tøj til kvinder i størrelserne 44 – 54 og et af de mest succesfuldee plus size mærker på markedet.

Der er således ingen smalle steder, når brandet bruger Supermodeller som Carré Otis

       og Tatjana Patitz

( samt vores egen danske Camilla Hansen) som kampagne-piger. Der er også brugt  ikoniske modefotografer som Peter Lindbergh og Patrick Demarchelier til  udarbejdelse af brandets visuelle udtryk.

En af deres kjoler blev da også set på ikke mindre end den røde løber til Oscar uddelingen, hvor den blev båret af skuespillerinden Melissa McCarthy .

Melissa McCarthy Oscars dress,from Marina Rinaldi

Cristina Recchia, Rinaldis skandinaviske retail manager  udtaler da også til BT;
“Vi har store forventninger til butikken i Danmark. For vi synes ikke, at vi umiddelbart har nogle konkurrenter på markedet, indenfor denne kvalitet.”

Jeg glæder mig da også som et lille barn til de åbner i starten af August, mon ikke det sker under modeugen, i så fald håber jeg de sender undertegnede en invitation 😉

Tusind tak til Eurowoman for tippet!

Se mere HER
Glæder du dig ?

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer