Sankt Hans iført Margit Brandt

Glemte helt at vise jer billederne fra Sankt Hans aften.

Heksen brændte hurtigt af, men træskellet blev stående lidt længere (til min store morskab), der er jo intet som at mødes til lidt hyggelig kors afbrænding  😉

Vi var til Sankt Hans helt nede ved fjorden, hvor køerne går og spiser sig fede i det saftige græs. Ikke en helt dårlig udsigt for en ko, når man nu skal stå og glo hele dagen.

Vi kunne se mange af de andre bål langs vandet og snakkede om at det kunne være sjovt næste år, at leje et lille fly (min mand er pilot) og flyve hele Sjællands kystlinje rundt for at se alle bålene.

Ved mit tøj er lidt utydeligt, men det er en strik kjole (fra Margit Brandt), med små fine knapper ned langs ryggen og ved ærmerne. Hvilket dannede en fin kontrast til mine læder leggins (fra Dorothy Perkins)

Ja billederne er ikke fantastiske, men der er så lang tid siden jeg har fået lavet et dagens outfit, derfor får i dem alligevel.

Vi blev og hyggede til bålet brændte ned, popkornene var spist, hoppeborgen hoppet flad, til vennerne var gået og manden og jeg havde fået snakket færdig med venner og bekendte. Tilsidst var der nogle meget trætte og slush ice indsmurte børn der skulle hjem i seng, efter en rigtig dejlig dag.

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer