Status

I den forbindelse vil jeg gerne sige 1000 tak til alle jer der dagligt hopper forbi min side! 🙂
Men også lige gribe chancen for at lave lidt status.

Ros og Ris

Jeg er rigtig glad for alle jeres kommentarer og i er mere end velkommen til at skrive når i har ris eller ros. Så har i noget i gerne vil se mere af, eller noget som har irriteret jer, så skriv endeligt. Jeg vil gerne høre jeres mening så bloggen kan vokse, vil i gerne have flere billeder fra min hverdag? Vil i have flere af mine humoristiske indlæg? Eller vil i have flere sammensatte outfits? Skriv skriv, for en blog er jo intet uden sine læsere!

PEEPERSDENMARK

Jeg har på det seneste haft travlt med min nye indtræden i PEEPERS DENMARK, hvilket har kunne ses må mine indlægs indhold men også på deres hyppighed. Til gengæld kan jeg love jer at mit arbejde med PEEPERS kommer til at betyde en masse fede indlæg her sommeren over ( og resten af året 😉 ) så i må lige bære over med de lidt færre indlæg pt   😉
For de af jer der ikke helt kan finde ud af hvad PEEPERS er, eller hvad jeg laver for dem, så kommer der her en lille forklaring;

PEEPERS  er et marketings og event bureau, der fungere som bindeled mellem modebranchen og forbrugeren. Ydermere arbejder vi for et bredere og mere realistisk opnåeligt skønheds ideal. Alt dette gør vi gennem vores events, markedsføring, blogfællesskab og skoleprogram.
Min rolle ud over at være blogger i vores blogfællesskab, er at jeg er ansvarlig for hele blog delen, samt de kreative prosesser inden for denne. Desuden fungere jeg som et af PEEPERS ansigterne ud af til, da jeg med min kurvede krop, er med til at give vores udtagelser ægthed.
Vil du læse mere om os, så tjek vores Facebook side eller vores hjemmeside (der dog er under opbygning)

Faste læsere 

Jeg kan se at i er rigtig mange der kigger forbi, faktisk over 6500 sidevisninger om måneden, men ikke ret mange af jer har valgt at følge mig via bloglovin, bloglovin er bare en side hvor du samler de blogs du læser, hvilket gør det mere overskueligt, så tryk du bare på den lyserøde knap, den bider ikke! 😉
Hvis du hellere vil have mine indlæg på facebook, så gå ind på min facebook side og tryk synes godt om, så vil du automatisk kunne se når jeg laver et nyt indlæg, på den måde er du altid opdateret og går ikke forgæves de dage jeg ikke har lavet et indlæg.

 Ikke bare til pynt

Der er mange læsere der spørger hvad størrelse de viste ting er i, når jeg laver outfits . Selve min blog er for kvinder i str 40-48, derfor ligger jeg ALDRIG noget på som ikke findes i en størrelse 46-48. Det kan ske at jeg ligger noget på til inspiration, men så skriver jeg udførligt hvis det ikke er plus size. Det som jeg bruger rigtig meget på min blog, er at kopiere looks jeg ser på tynde kvinder, men twiste det, så det flattere en kurvet krop. Sidst men ikke mindst vil jeg gerne vise at tøjet er der ude, både hos mærker der fører fra str. 34-50, men også hos de helt almindelige mærker.
Så nej det jeg viser skal ikke bare se godt ud på bloggen, det kan rent faktisk bruges! 😉
Kærligst Ditte
PS: Hvis i kan lide hvad i læser, så gå ind og tryk syntes godt om på min facebook side 🙂

Kommentarer

kommentarer