Ferie

I denne uge har jeg  ferie og åh hvor har det bare været dejligt! Flere læsere har efterspurgt lidt mere personlige indlæg om mig og min lille familie. Så nu får i lov at følge med i min ferie på første parket  🙂

Børne fri  aften blev brugt på Humlebæk havn, med lækker sund take away og fantastisk udsigt.

Jeg elsker Humlebæk for sin afslappede sommerstemning og skønne natur. Vi sad helt nede på havnen og nød sommerferie stemningen, med legende børn forældre med vin i glasene og kul på grillen Ahhhhhh 🙂

Min mand forsøgte at tage et rigtig aftensolskins billede af mig, men havde så meget lys i øjnene at han på det halve af billederne ikke havde mig med på billedet overhoved ! dagens outfit er By Malene Birger fra top til tå 😉 Jeg elsker min dybgrønne top og cardigans fine kontrast til mit gyldne hår og min nude farvede sweater, jeg slæber med over alt.

Så var det ud i det blå og krutte vandhundende af, da vejret blev godt

Dagens fangst med fiskenet var: 2 (meget små) fisk 1 tigerreje 3 vandmænd og en søanemone

Jeg var en lidt for stor kylling til at hoppe i, selv om vikingeblodet flyder tykt i mine åre, er jeg kun glad for koldt vand i kombination med wellness og sauna 😉

Der er ikke noget som en hel dag på stranden og så vende trætte hjem efter alt den friske luft.

Ægte sommerferie frokost, jeg elsker skaldyr! Noget jeg har givet videre til den mindste, der tit højlydt proklamere når vi er ude og handle, at han kun vil have rejemadder eller laks med på madpakke. Man er vel ikke barn af to madglade livsnydere for ingenting 😉

Frisk plukkede blomster fra de mange ture ud i det danske sommerland, i hele hjemmet. Her en lille lilla strandurt. Note til læser husk lige at spørge dine børn hvor de har tisset før du plukker, syntes det var utroligt så hurtigt duggen faldt 😉

Hængekøje hygge i mormors og morfars have, hvor vi hurtigt var forbi til lidt frikadeller med stuvet spidskål, på terrassen. mums

Den årlige tur til Sommerland Sjælland, hvor den ældste endelig var blevet høj nok til at prøve rutchebanen og det gjorde han så igen, igen og igen…

Team Vallø klar til afgang!
Efter en meget begivenhedsrig tur gennem en Indiana Jones inspireret action bane (er sikker på min mand nok skal ligge en meget lidt flatterende video op af mig på Youtube) så skulle der køres race!

Tror ikke jeg kommer til at syntes dette er nær så sødt om 6 år når han står sådan, foran sin fomenteligt top tunede knallart.

Her ser i den ariske mafia på vinder skamlen. Alias mine tre vilddyr.

Min lillebror og søde svigerinde, inviterede os på brunch, i mine forældres have (de hus-sitter mens mine forældre er ude at rejse). Min  bor er en ren helse bagermester Harer Pus, når det kommer til boller. Desværer har han også en hang til stærke tyrkiske pølser (han bor i kollektiv på vesterbro, behøver jeg sige mere ;-)). Pølser som lige sendte mig små krydrede reminders, resten af formiddagen, tak for det brormand 😉

Lidt arbejde for PEEPERS har jeg også fundet plads til i ferien. Efter et møde hos ELF,  ses her sponsorater der skal testet af PEEPERRS bloggerteam. En minty lip gloss insisterede på den ville med mig hjem. Mange tak Elf  🙂

Ellers har jeg forberedt bloggermøde (som blog ansvarlig er det mig der leder møderne) Her fik vi lagt retningslinjer for bloggerteamet og snakket Fashion Week. Jeg kan allerede godt afslører at der nok skal komme MASSER af indlæg fra modeugen.  😉

Når men nu vil jeg nyde det sidste af min ferie, i aften står den på hjemme grillede burgere og film i stuen, så er det lige til at klare at det regner lidt i ferien.

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer