Fransk manicure med Shellac

Panikkkkk !!!!  Mine negle var  bestemt  ikke særligt fashionista agtige, med forskellige længder og knækkede kanter 🙁 Så nu var gode råd dyre! Jeg ringede grådkvalt til min lokale negle klinik og var så heldig at de havde et afbud, Puhaaaa.
Men lige som jeg trode krisen var afværget, fortæller den flinke dame i røret, at hun ikke har tid til at lave kunstige negle. Jeg kigger ned på mine ødelagte negle og tænker; Det var så det! Jeg må gå modeugen igennem med hansker på ( måske starte en ny trend). Igen kan den flinke dame høre mig hyperventilere i røret og forsikre mig om at mine egne negle kan blive mindst lige så flotte, hvis ikke flottere, med Shellac. Tvivlene takker jeg ja til en tid, to timer efter.

Det er mit første besøg hos NegleArt og hos en negle klinik i det hele taget 🙂

Faktisk har jeg enten lavet mine negle selv ( Ja jeg har faktisk en eksaem i manicure/neglens anatomi og opbygning, fra frisørskolen 😉 )
Ellers har min søde veninde Trine, fiflet med hjemmelavede kunstige negle og øvet sig på mig.
Mit problem er, at som sygeplejerske må jeg ikke have lange negle og ikke gå med lak. Hvilket har medført en tendens til, i ferieperioder, at gå amok i lange negle.
Her mener jeg negle der for mine hænder til at ligne en transvestits (jeg har arvet min fars murer lapper) og som kombineret med mit lyse hår og brystparti, giver folk den helt forkerte idé 😉

Hanne ( som hende i røret hedder) ejer salonen og vi får os en god snak, om shellakens mange fordele.To af mine negle er så flossede, at de ikke står til at rede med lak, men dem fikser hun lige med lidt Gelé

Til slut må jeg give Hanne ret, jeg behøver faktisk ikke kunstige negle. Jeg kan nemlig godt lide det enkle velplejede look, mine negle har nu.

 

Alt i alt forstår jeg udemærket hvorfor Shellac vandt en pris til Dansk beauty Award.
Det er nemlig ikke sidste gang jeg for det lavet! Efter at have gloet selvtilfreds på dem de sidste mange timer, er jeg afhængig 😉

Prisen for en lille manicure  med fransk Shellac (og to negle repereret med gelé) blev 499 kr.

Du finder Hannes salon NegleArt Her og den kan likes på Facebook HER 😉

Så nu kommer jeg til at hilse på alle til Fashion Week, med et et fast håndtryk. For neglene blir hvor de er, i mindst 14 dage.
Ser du mig under modeugen, stående og iagttage mine fine negle i sollyset, så skub lige til mig! Jeg har jo meget jeg skal nå 😉

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer