Hultquist

Igår skrev jeg om min ny smykke forelskelse, Hultquist , som jeg faldt over i Illum.

Jeg går ellers ikke med så mange smykker, men lige disses meget skandinaviske design, fangede min opmærksomhed.

Lidt om Hultquist

Hultquist-Copenhagen blev etableret i 1980, det år jeg blev født ( ja det må være skæbnen der har ført os sammen),  af Anne Hultquist.
Smykkerne er  inspireret af en blanding af forskellige kulturer fra fortid, nutid og fremtid. men overordnet påvirket af det klassiske skandinaviske look.

Stilen er derfor nordisk boheme. En del af smykkerne med halvædelsten, er da også håndlavet i deres værksted, i København.

Smykker og kurver

Normalt syntes jeg at mange smykker er lavet alt for små, jeg kommer ofte til at se ud som om det er børne smykker jeg har på. Jeg hader når kæder er for korte og får mig til at se stor og klodset ud,eller armbåndene sidder så stramt at det for dig til at ligne en transvestit, derfor går jeg så og sige aldrig med smykker ud over et par øreringe og min vielsesring. men det skal være slut! For nu kan jeg få fantastiske smykker der passer til min krop og som ikke koster en bondegår, så man kan tillade sig at have mere end en enkelt ting på.

Længden af deres kæder er som lavet til piger med barm 😉 Idet mange af dem ender elegant mellem brysterne og  derved diskredt henleder  opmærksomheden hen på dine fortrind 😉

Mange af armbåndende kan justeres eller er med elastik, så de sidder løst om håndledet.

Smykker og efterår/vinter

Efterårs og vinterkollektionen emmer af den lidt mørke skandinaviske årstid, med ting som agern, natursten og stjerner.

Her i sensommeren (og heldigvis også længere) er der stadig masser af de pasteller, som jeg slet ikke har fået nok af. Men når vi når rigtigt ind i efteråret og vinteren, bliver farverne og stilarterne, tilsvarende mere dukle. Med farver som dyb vinrød, plumret turkis, guld og sort.

 Jeg har forelsket mig fuldstændigt i i denne ring, men mangler at finde ud af hvor store de laver dem (  jeg har pølsefinger 😉 )

En af efterårets/vinterens tendenser som Hultquist har ramt klokke rent, er den engelske herregårdsstil/ ride pige. Hvor tendensen er tern, tweed og mere tern.
Her dikteret af selve biblen ( Elle’s trens bibel )

Hultquist’s version af trenden
 Og til dem der ønsker en subtil reference

Hvordan vil jeg bruge smykkerne

Her i sensommeren/ efteråret vil jeg give minne skjorter og kjoler lidt blikfang med smykker, når jeg nu ikke længre kan vise lidt hud 😉
Når kulden rigtig kommer, vil jeg peppe min sweatwr og jeans op med lidt bling, men så looket stadig har den der tunge vinterfornemmelse.

Jeg går bare og venter på lønningsdag, før jeg skal der ind igen!

Hvad med dig?

Kærligst Ditte

 Ps: Se flere billeder hos den skønne Miss Cherry lipz

 

Kommentarer

kommentarer