Lækkert loungewear – Til den kolde tid

Faldt over dette skønne mærke på en anden blog og syntes ikke i skulle snydes. Når jeg arbejder hjemme, eller bare har fri, ELSKER jeg lækkert loungewear! For der er ikke noget så fantastisk som at være lækkert klædt, men stadig komfortabel 😉 Fornemmelsen af strik og kashmir  der blidt understrejer dine kurver, uden at du skal tænke over at trække maven ind er og bliver et Win/Win i min verden 😉

Jeg må og skal ihvertfald eje denne asymmetriske trøje <3

Og nu jeg er igang minst et par skønne sokker og en og…… 😉

Advarsel! Kashmir er stærk vanedannende. Det er et helt fantastisk blødt materiale, vejer ingenting og holder dig altid i en perfekt temperatur.
Den eneste ulempe ved kashmir er prisen 😉
MEN så kan en trøje som denne også ( på ingen tid) styles, med et par stramme bukser/læder leggins, et par store øreringe og høje stilletter.
Hvilket gør den ideel som fredags arbejdstøj, hvis du lige skal gribe et par cocktails  med veninderne efter fyraften.

Gai & Lisva tøjet kan købes i deres skønne butik i   i Volden i Aarhus C.  Hvis du ikke lige kommer til Aarhus kan du købe det på deres hjemmeside, eller måske være så heldig, at få fingrene i det, hos en konsulent  i nærheden. Selve navnet har en lille sød historie; idet Butikkens navn GAI & LISVA kommer henholdsvis fra deres forældres sommerhus og deres farmor og farfars helårshus. Lisva –en smuk og feminin ejendom og Gai  et lille, rart sommerhus, som lå roligt og ugeneret ned til havet. Begge steder har dannet rammerne om deres  familie op igennem mange år og gør det nu således stadig gennem navnet 🙂 blog 

 

Jeg opdagede dette skønne mærke, på denne fantastiske blog  Guapizimo


Hende skal i nok komme til at høre meget mere om! Jeg arbejder nemlig på et indlæg om skønne bloggere på 30 +
Jeg er den seneste tid, faldet over flere blogs skrevet af fantastiske kvinder; med mere end tredive år på bagen, kurver ( i mere eller mindre grad) og med hverdag og børn. Som “på trods af dette” formår at være super lækre, spil levende inspirations kilder, for os der godt kan hænge fast i leverpostej og sure underbukser 😉

 Kærligst Ditte

PS: Du kan syntes godt om  Gai og Lisva HER og nu du er igang om Guapizimo HER

Kommentarer

kommentarer