Dansk design til kurver

 

 

Carmakoma har faktisk en ganske særlig plads i mit hjerte. Deres modeshow under modeugen februar 2012, var mit første event som blogger og den aften jeg fandt ud af at det var det her jeg bare SKULLE ( læs om det HER)

Hvem står bag Carmakoma

Carmakoma  er startet af den skønne danske design duo Heidie Lykke og Angelica Weiss. De to mødtes i 1997 på den danske designskole Teko i Herning.

Her set til Peepers modeshow under  modeugen SS13.
Et show som jeg var med til at lave, er det ikke sjovt som ringen sluttes!
For et halvt år siden var jeg til deres show og denne gang kunne jeg selv præsentere dem til vores show, hvilket bare bekræfter mig i, at jeg har taget de rigtige  beslutninger.

De to designere har på trods af deres egne slanke silhuetter, startet en designvirksomhed med fokus på den kurvede kvinde. Dette med kæmpe succes, både her og i udlandet.
Lige nu er de da også nomineret til to priser af den amerikanske top blogger The Curvy Fashionista’s 22.000 læsere.

  • Best independent contemporary designer
  • Best international plus size clothing brand
Det danske mærke er da også blevet brugt henholdsvis i og på forsiden af modemagasinerne; Vogue Italia og amerikanske Marie Claire, samt mange flere

Hvem laver Carmakoma tøj til

Carmakomakvinden hviler i sig selv og er ikke bange for den opmærksomhed hun skaber omkring sig med sin positive energi og styrke. Hun er stærk og målrettet, når hun udforsker verden og går ikke på kompromis med egne overbevisninger. Hun er ikke bange for at eksperimentere med sin personlige udtryksform. Hun er altid i bevægelse og på vej mod noget nyt. Carmakomakvinden er på én og samme tid fyldt med blid charme og rå sexet energi og flere elementer af hendes personlighed er gerne i spil på én gang. Carmakoma lader sig derfor inspirere af kontraster og nye kombinationer mellem forskellige kvindelige udtryksformer.”  – Carmakoma

 Er Camakoma kun til plus size

Nej, Carmakoma har lige lanceret ders sub label  Lab 27 . Her gør de det jeg håber flere og flere designere vil få øjnene op for, nemlig at lave tøj til kvinder( i alle deres former)str 36-54. istedet for at sætte folk i kasser.

Hvor kan jeg købe det

Carmakoma har mange forhandlere i ind og udland, find den nærmeste HER. Ellers kan det hele købes i deres egen webshop

 Hvordan er deres stil

Carmakomas stil handler om at kombinere det rockede med det feminine. jeg er da også fuldstændig vild med deres efterårs kollektion!
Både den fra deres eget label og fra Lab 27.

Her får du et par af mine favoritter;

Denne buksedragt er intet mindre end et must have!

Har længe været på udgik efter et par læderbukser

 

De her bukser står lige nu nr 1 på min ønskeliste! Elsker lynlåse detaljerne og de vil være fantastiske, med vinterens tætsidende sweatre, for et ægte Marilyn look 😉
Eller brug dem som lækkert workwear med en blød skjorte, som vist her.

 Sort kjole med læder detaljer, enkelt, lækkert og frækt 😉

Denne her body kan jeg simpelthen heller ikke leve uden!
Elsker at den er klassisk med sexede detaljer, uden at det tager overhånd.

Jeg kunne blive ved og ved og ved. Så se resten af kollektionerne HER og find dine egne must haves.

Men jeg advare dig, det kommer ikke til at blive nemt at vælge og derfor heller ikke billigt 😉

Kærligst Ditte

PS: Er du mere nysgerig for hvem og hvad Carmakoma er så følg deres dagligdag og fremskridt på deres blog, følg dem på Facebook eller på twitter

Kommentarer

kommentarer