Se hvad jeg har vundet!

Forleden modtog jeg en lækker lille pakke.

I den var makeup fra ELLIS FAAS,bestående af mascara, concealer, læbestift og øjenskygge.

Jeg var så heldig at vinde dette hos den skønne Johanne, fra Jo’s makeup blog 

Ellis Faas er en  hollandsk  makeup artist, der blev træt af at makeuppen altid rodede rund i hendes taske. Hun opfandt så et system hvor hun kunne have alle sine produkter samlet og alligevel kunne overskue hvad der var hvad. Derfor kom hun op med denne patron form og dertilhørende holder, eller clips system.

Ellis Faas betragtes som en af verdens førende makeupartister og hendes arbejde kan ses på mange af de store modeshows, i kampagner samt i magasinerne. Desuden elskes hendes makeup  af mange af hollywoods største stjerner.

Det ser også ud til at de danske stjerne er vilde med det! Lige nu kan du f.eks se det i brug, under Vild med dans.
Her er det dog danske Sidsel Marie Bøg, der svinger penslerne (Billederne er lånt hos Jo’smakeupblog.dk)
Sidsel er en af Danmarks dygtigste hår og makeup artister, med flere nomineringer og priser, ved Danish Fashion Awards.

Ellis Faas produkter kan købes i Sidsels weebshop; Untoldsecretz.com, der er Sidsels måde at give alle der ikke lige har en makeupartist veninde, et værktøj til at finde de bedste produkter på markedet. Hun har selv testen produkterne og kun hendes favoritter kan købes der. Men så ved du også at det du køber er makeupartistens eget valg.

Min vurdering er da også at det er nogle FANTASTISKE produkter. Jeg er vild med at det er så nemt at docere og lige til at have med i tasken.

Specielt læbestiften er jeg fuldstændig vild med! Mine læber har det med at se meget bombastiske ud med læbestift og det er ikke lykkes mig at finde en der kunne give mig naturlige nude læber, før nu!

Den hedder  ELLIS FAAS CREAMY LIPS – L108 – PALE PEACH og koster kun 189 kr.

Den er super nem at påføre

Jeg forsøgte at tage billeder tæt på,så i rigtig kunne se hvor fin den er, men endte med at ligne Anni Fønsby 😉

Jeg fik også en helt fantastisk øjenskygge  i antik sølv, men den gemmer jeg til en festlig lejlighed

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer