Oplagt gaveidé fra ham

Jeg er faldet over et helt utroligt lækkert lingeri mærke, til kvinder med fyldig barm (og den eventuelt dertil hørende bagdel). Hvilket er helt fantastisk! Ikke kun fordi en ægte Diva skal have lækker lingeri på, men også fordi udvalget hurtigt kan blive lidt begrænset, hvis du som jeg er til de lækre mærker som PrimaDonna (dem skal i nok også få et indlæg om her op til jul)

Secret d’Eva er et nyt brand på det danske marked. Mærket er fransk og lavet særligt til kvinder med større barme. Der er derfor lagt ekstra vægt på at skabe lingeri med god støtte og et feminint design. Secret d’Eva er kendt for deres ekspertise inden for blonder og lingeriproduktion. Bh’erne er ofte med et romantisk touch, så de passer til både hverdag og fest.

Velkommen Paris!

BH’erne koster mellem 600 – 650Kr

Og fås i skålstørrelse C – G og i  omkredse  70 – 100

Trusserne koster mellem 300 – 350Kr

Og fås i tre modeller; Maxi, Tai og  String

De findes  i str 38 – 50

Mærket kan fås og prøves hos Wunderwear, der ligger flere stedder i hovedstadsområderne, find den nærmeste butik HER
Hvis du allerede kender din størrelse og ikke lige bor i nærheden af en butik, kan det købes hos Trude Andrés.dk, der har et kæmpe udvalg.
Jeg må ind og prøve det på næste gang jeg er i Wunderwear. Hvad med dig?
Kærligst Ditte
PSST hvis du læser med Skat,  så husk jeg er en 85G og 46/48 😉

Kommentarer

kommentarer