Jule lækkerier

Hvis du skal på Strøget og juleshoppe imorgen, så sving da lige forbi Marina Rinaldi og få lidt lækkert til ganen.
Og hvem ved måske købe en lille julegave til dig selv 😉


Står du stadig og mangler jule eller nytårs kjole, er det oplagt at kigge her

Jeg selv er lidt forelsket i denne

 Ellers har jeg set mig lun på deres frakker! Specielt denne her

Har du en mand der altid køber gave til dig i sidste øjeblik, kan du jo køre på hans dårlige samvittighed og lige nævne deres skønne tasker 😉

Jeg er simpelthen fuldstændig tosset med at vi ENDELIG har fået en butik  til kurver, der er en Diva værdig! Jeg hviiiner stadig i fryd, når jeg falder over deres ting i blade som ELLE osv. For er det ikke fantastisk af et mærke der starter ved 44 er anerkendt, af selv de største modeblade. Jeg spår ihvertfald af min gaderobe i 2013 kommer til at indeholde flere af deres lækre ting

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer