Happy Valentine’s Day

Valentin's Day

Valentins dag er en rigtig Diva dag! For er der noget en Diva elsker så er det lyserødt og pink, samt at få af vide at alle elsker en! 😉

Det kan godt være at Valentins Dag ikke er en dansk tradition, men jeg synes vi skal gribe en hver chance for at fejre kærligheden. Her tænker jeg ikke nødvendigvis kun på om man er i et parforhold, for i virkeligheden handler dagen jo bare om at sprede kærlighed. Men det kan også være kærligheden til sig selv, for egenomsorg er  uendeligt vigtigt og livsnødvendigt for en Diva 😉

Derfor får i her et par forslag til hvad en Diva gerne vil forkæles med, så kan i jo få kærsten/manden til at læse med, få en god undskyldning til at  forkæle jer selv, eller måske finde inspiration til, hvad du kan gøre for en anden.

Kære Diva bejler (her mener jeg dig unge mand! Læs så nøje med)

Der er nogle helt universelle ting en Diva elsker; friske blomster, stearinlys skær og så at få af vide hvor dejlig hun er. Men vil du oppe dig lidt i anledningen af Valentins dag, så handler det om kombinationer og historien bag (for en Diva vil have noget der er gennemtænkt og personligt)

Vil du købe en parfume så duft dig frem til en der dufter som hende, eller vælg en med signal værdi

valentino_valentina_edp

Det handler ikke om hvor dyre gaverne er men om tanken der ligger bag (jo den er god nok, i nogle tilfælde er det tanken der tæller). For en Diva vil gerne have noget gennemtænkt, noget hvor hun føler sig set og hørt.

Her er det DU ofte kommer på glat is! For vi kvinder har det med at snakke og i mænd har det med ikke at høre efter (ja jeg taler stadig til dig, my point exactly!!!). Så vis hende at du kender hendes behov og lyster. Det betyder ikke andet end at komme med hendes yndlings blomst i hende yndlings farve/farver,  købe hendes yndling chokolade, eller lavet hendes yndlings ret. Bed hende om at ligge sig på sofaen og giv hende det dameblad, du ved hun købe når hun skal slappe af osv….
Send hende et youtube link med en kærligheds sang (må jeg forslå Bruno Mars eller Mads langer), eller en sms med nogle af de ting du elsker ved hende.

Det kan sagtens handle om de små ting (ja det kan gøres gratis, så der er ingen undskyldning) så længe det er autentisk og noget i har sammen,
eller måske noget kun du ved om hende (intet pres)

Vil du også gerne selv havde lidt ud af gaven er lingeri jo et oplagt valg

primadonnapink

Har du derimod den helt store pung fremme, så kan de færreste Divaer stå for den hel store tur, med shopping , Wellness, restaurant besøg og boblevand i stridestrømme. Prøv at planlægge dagen/aftenen med de ting du ved din kvinde kan lide (og det må gerne slutte af med at hun kan vise dig sin taknemlighed 😉

Note til de modtagende Divaer.

Slip kontrollen og forventningerne og bare nyd! Mænd elsker at give (tænk stenalder mand med bytte) for han elsker at se din reaktion på det han giver. Så vær åben og feminin, nyd at du er kvinde og lad din mand være mand.

Kære diva forkæl dig selv (med god samvittighed)

Valentins dag er jo også en god undskyldning for at forkæle sin indre Diva lidt.

dior_cheriebow

Forkæl dig selv med lidt forårs makeup og sæt kulør på tilværelsen.

Køb sushi og boblevand på en torsdag, eller hvad med en wellness behandling der får alle celler, til at summe af velvære.
Det er rigtig vigtigt at sørge for at være “fyldt op”. Ligesom sikkerheds videoen i fly, skal du selv tage ilt masken på, før du kan hjælpe andre. Derfor er egenomsorg ikke egoisme, men simpelthen nødvendigt, hvis du vil blive ved med at være noget for andre. Så brug dagen til at lave nogen af de ting du elsker.

Den største gave er at give

Vi kan ikke forvente at andre mennesker opfylder vores behov (så kommer vi nemlig til at vente længe) så istedet for at stille urimelige kriterier op for dine nærmeste og så ellers bruge dagen på at være sur og skuffet. Så husk at den største glæde kommer af at give.

Så hvad med at bruge dagen som en ÆGTE Diva og del af dit overskud og kærlighed. Smil til andre, giv dem et kompliment fra hjertet og se hvilken dag du får 😉

Will you be my Valentine

Jeg vil gerne starte med at fortælle jer hvor meget jeres lille klik på min blog i virkeligheden betyder for mig. For jeg ved at, for hver kvinde der forvilder sig ind på min lille blog, har jeg muligheden for at plante et frø, et frø der gerne skulle få selvtilliden og livsgnisten til at blomstre. En chance for at hive jer med på rejsen, mod det liv vi alle fortjener.
For hver nye læser, eller jer der vender tilbage, kan jeg mærke ringene brede sig i vandet.
Mit håb er at vi i sidste ende, holder op med at sammenligne os med det uopnåelig.  Når vi erkender at vi alle er enestående og unikke lige som vi er.

” Be yourself everyone else is taken” – Oscar Wilde

Og jeg er glad for netop DIG <3

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer