Jeg tester Diamond Creme fra Designer Mudder

2013-02-07 19.34.08Gave fra Designer Mudder. Det lille massage olie lys, må i høre om en anden dag, det har jeg skumle planer med 😉

2013-02-07 19.18.23

Jeg var solgt med det samme da jeg læste om indholdet af ÆGTE diamantstøv i denne bodylotion, for ingen er jo i tvivl om at “Diamonds are a girls best friend!

diamonds_animated

Så bliver det da bare ikke mere Diva agtigt end det 😉

2013-02-07 19.20.49

Jeg blev da bestemt heller ikke skuffet da jeg prøvede den på min hud, for den glimter virkeligt som diamant, men på en subtil og elegant måde.

Den blev da også nomineret som Bodycare product of the year 2011 ved Danish Beauty Award.
Cremen er dejlig fugtgivende og indeholder ;
Ekstrakt af kornblomst, havtorn og morgenfrue. Der er tilsat kakao- og sheabutter, som giver huden en fløjlsblød.
fornemmelse. Støvet giver huden et forførende diamantskær til hverdag og fest.
Den har en fin, men mild duft, der snildt kan bruges samen med din yndlings duft 😉

Den findes i to størrelser;

En stor på 100 ml,  som koster 339 kr

og  en lille taske variant til 115kr

 Brug den til at fremhæve dine kurver

Du kan bruge den til at understrege dine fortrin, smør den på din hud og fremhæv din kavalergang, dine lægge eller kraveben. Den kan også sagtens bruges på hele kroppen, for en lækker glød. Der er ingen tvivl om at man som kurvet skal pleje sin hud, for det er nemlig den der adskiller en fra at være erotisk buttet, til at være  fedladen.

En fast blød hud, med et sundt og friskt udseende, eller en bleg, bulet, lasket, fedtet og uren hud. Derfor er hudpleje så ekstremt vigtig som kurvet!

Designer mudder har da også lidt mudder til at hjælpe dig med problem områderne 😉

blueclay-b_1

BlueClay indeholder nærende mineraler som jern, magnesium, zink og kalium. Disse mineraler sætter gang i blodomløbet så kroppen skiller sig af med de overflødige fedtophobninger, der fører til appelsinhud (cellulitis). Du vil opleve, at din hud bliver jævn, fast og glat, så appelsinhuden ikke ses så tydeligt.

yellowclay-b_1

Tilføjer vitaminer og styrker huden
For en effektiv og skånsom hudpleje, sikrer vitaminer og mineraler i YellowClay hudens evne til at genopbygge sig selv – detox effekt. Det er særligt hudens egen kollagen, styrker huden og gør huden glattere og sundere

greenclay-b_1

Green Clay er særdeles velegnet til uren og fedtet hud. GreenClay består af en særligt udvalgt lertype, der sammen med ekstrakt fra blandt andet savpalme og sesamblade renser huden i dybden og regulerer hudens egen produktion af fedt.

Designer Mudder er et dansk firma og alle produkter produceres i Danmark af de bedste råstoffer uden parabener, parfume og mineralske olier – altså helt uden kunstige tilsætningsstoffer.

Du kan læse mere om deres forskellige produkter på hjemmesiden, og købe dig lidt lækkert i deres webshop. Ellers kan du holde øje med nye produkter og tilbud på deres Facebook side

 

Hvis vi nu (rent hypotetisk) 😉 sagde at Designer Mudder havde tilbudt en give away, hvilket produkt, ville du så helst vinde?

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer