images

På besøg hos Stine A

Jeg var så heldig at vinde en konkurrence med smykker fra Stine A. Da jeg virkeligt synes Stines smykker er fantastisk fine, minemalistiske og femine (med et twist), spurgte jeg om jeg ikke måtte komme ned og vælge dem i hendes showroom, samt tage et par billeder til bloggen.

_SAM1298

_SAM1296

_SAM1297

Jeg havde ikke forudset, at jeg efter besøget ville løbe hviiinene som en teenagepige, ud for at vise min mand mine nye smykker! For jeg er hooket! Specielt fordi Stine (som  er noget af det sødeste!) hjalp mig til at prøve noget nyt, som bare ramte helt plet!

Mine nye smykker

_SAM1625

_SAM1641

_SAM1637

hej8ring_med_kade_fg_2hej3_1

 

Ear cuff med 3 zirconer 200 kr   Ørering med ring, 3 zirkoner og kæde. 400 kr   Ørering med tre store zirconer og to kæder 325 kr

Aldrig har jeg spejlet mine øre så meget (jeg har faktisk justeret mit bakspejl i bilen så jeg kan se mit højre øre), eller haft opsat/glattet hår, for at man kan se mine nye smykker.
Og det er lige den effekt Stine A ønsker med sine smykker

 “At købe et smykke er som at forelske sig, fra et lille spirende ønske om at røre det man ser, til at mærke varmen når man står med det i sine hænder og ikke mindst fryden ved at få det på; spejlbilledet der ser tilbage på en, alt i mens man står og smiler iført sin erobring.”

Jeg tror at en af årsagerne til at smykkerne bare ramte et eller andet i mig, er selve filosofien bag

“Smykkerne er feminine, med rå og klassiske undertoner. Stine elsker at kombinere det feminine med andre udtryk – det æstetiske, det sensuelle og det humoristiske. Det er ofte i kontrasten og enkelthedens samspil, at smykket får liv. Stine arbejder kun i ædelmetaller og -sten for at bevare den eksklusive kvalitet.”

Hvilket i der læser bloggen fast, vil vide er en fuldstændig beskrivelse af min egen stil. Enkelt, sensuelt og humoristisk-  med fokus på kvalitet. 

Smykkerne kan købes i Stines egen webshop, eller hos de mange forhandlere.

Showroom & Smykkeevents

_SAM1300

Stines showroom har det mest fantastiske lysindfald og en udsigt de fleste vil dø for.

_SAM1294

Det er da også her Stine ud over at lave forretning fra, holder sine populære smykkeevents

“Jeg vil gerne give mine kunder en total oplevelse når de køber et smykke af mig, et koldt perlende glas vin, sødt til ganen, de favnende lokaler i mit showroom og ikke mindst tiden til at gå rundt og fordybe sig i smykkerne.”

Da jeg skal på besøg  skriver Stine tilbage åhh shit jeg har lige haft smykke event igår og det hele ligger hulter til bulter (der er nu pænt ryttet op da jeg kommer). Det kan jeg godt forstå det gør, for man får virkeligt lyst til at røre og prøve tingene på. Hvilket er helt i Stines ånd

“Jeg elsker at mine kunder kommer hjem til mig, træder ind i mit showroom og ser, rører og ikke mindst føler mine smykker på, derfor holder jeg smykkeevents i mit private hjem, jeg har hele sortimentet og lidt til liggende på mine glashylder, der er masser at vælge imellem – ikke blot det mindre udvalg jeg har i min webshop, men langt mere.”

Smykkeværksted

workshop

Stine har også et smykkeværksted i sit showroom, dels er det her magien sker og Stine arbejder med den kreative proces at lave smykker. Men det er også  et sted hvor Stine kan rette et smykke til så det passer præcis til kundens ønske.

“Jeg kan godt lide at folk har tid til at fordybe sig, tid til at gå stille rundt og sanse og endnu vigtigere for mig, jeg kan godt lide at tale med mine kunder og hjælpe dem med at finde det helt rigtige smykke. Tit og ofte, laver jeg små justeringer på mine unika smykker i sidste sekund, så de passer perfekt til det menneske der køber dem, det er smykket der skal passe til mennesket og ikke mennesket der skal passe til smykket.”

Hvem er Stine A

299626_10150362283801009_324419240_n

Stine A Johansen, som er kvinden bag Stine A, er ud over at være selvlært smykkedesigner, helt utroligt sød og jordnær. Derfor sælger hun ikke kun smykkerne fra en webshop, men har et showroom, hvor man kan komme og opleve hendes smykker. For for Stine er kvinderne der køber hendes smykker ikke kun til glæde, men også til inspiration.
(Du kan læse mere  om Stine her.)

“Jeg bliver inspireret af mange ting i hverdagen: Mine veninder, musik, udenlandske magasiner og at kigge ud af mit vindue, hvor der er fyldt med grønt og smukke træer. Kvinderne, der kommer til mine smykkeevents, inspirere mig også rigtig meget.”

Stine vil gerne tæt på sine kunder fordi hun ud over at lade sig inspirere også elsker at skabe noget til kvinder, og se deres glæde på første hånd.

Kreativiteten og mødet med kunderne er Stines drivkraft – og så er det lykken at kunne glæde kvinder!”

Stine laver smykker fordi hun ikke kan lade være og de sidste 10 år har hun levet af det. hendes smykker ses da også på et hav af bloggere og kendisser.

                                                                                                     389769_231866730210571_1983198910_n582720_348384458558797_125158020881443_960217_256867137_n

Jeg nævner i flæng; Szhirley, Lisbeth Østergaard, Julie R. Ølgaard, Grevinde Alexandra, Camilla Miehe Renard, Neel Rønholt, Birgitte Hjort Sørensen og mange flere. Desuden ses smykkerne ofte i diverse modemagasiner, samt  i populære tv-serier som Broen og Dicte.

Stine A’s facebookside kan du følge med i hvilke nye smykker der kommer til og hvem der bære dem 😉

Og nu kan DU også blive en af de heldige! Imorgen afsløre jeg hvilke specielt udvalgte smykker, Stine har været så sød at udlodde til jer skønne læsere.

 

Så husk at kigge forbi Stine A og bloggen i morgen, det er virkeligt kræs! 😉

Kærligst Ditte

*citaterne er taget fra Stines egen hjemmeside

Kommentarer

kommentarer