Skal du med så er det nu!

Så er der kun 1 time til jeg vælger de søde læsere der skal med til Marina Rinaldi event!
Tøjet der vil blive vist er fra Marina Rinaldi’s sommer kollektion, til eventet  bliver det stylet af Uffe Buchard, ud fra den mere nordiske stil (kontra den italienske).

giorno-05_pe13_coll

kvaliteten af tøjet er helt utrolig! Der er brugt de bedste materialer

giorno-03_pe13_coll

Der er virkeligt lagt arbejde i pasformen

herbarius-02_pe13_coll

Og flere af motiverne er håndtrykte (for klarere farver/motiv) eller håndsyede.

Men er det så ikke for dyrt for “normale” mennesker tænker du sikkert. Nej det synes jeg faktisk ikke! Ikke mindst fordi mange af de såkaldte plus size mærker tager sig godt betalt for tøj der er af halvt så højt kvalitet og design. Du kan få et par super figur syede bukser (der bliver lagt op til dig i butikken så de sidder perfekt) for omkring 1300. Det er ikke dyrere end f.eks By Malene Birger eller Carmakoma.

curvy-01_pe13_coll

Nogle af kjolerne kan koste et par tusind, men så får du  også en kjole der følger dine kurver som var den syet til dig og som du kan bruge i mange år.

MarinaRinaldi

 

Jeg har været inde og prøve deres tøj sammen med en model og glæder mig meget til at vise jer billederne, så i kan se hvordan det sidder på henholdsvis en str. 44 og en str. 46/48 (billederne skal lige godkendes af Marina Rinaldi )

 

Til dig der tænker ej det event lyder alt for fint til mig, så vil jeg lige sige at folkene i Marina Rinaldi er helt nede på jorden og meget service mindede.

Og så husk på at eventet er lavet kun for jer (pressen er om morgene) det her er for kunderne.

Så grib chancen for en fantastisk aften, fuld af smukke kurvede kvinder

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer