Skøn artikel i Alt For Damerne

imagecropper

Jeg bliver simpelthen så glad hver gang jeg falder over en artikel der hylder de kurvede kvinder. Denne gang i skønne Alt For Damerne, der har interviewet den smukke plus size model Denise Bidot. Her fortæller Denise om forholdet til sin egen krop;

– “Jeg har aldrig haft sådan en dag, hvor jeg bare ville ønske, at jeg brugte størrelse 34. Det er sådan her, jeg har det godt.”

Hun deler også sin holdning til livet og hvordan denne hænger sammen med, hvordan vi har det med vores krop.

– “Det vigtigste er, at du i kernen føler dig smuk. Også uden makeup og ekstensions i håret. Jeg siger ikke, det har været en nem vej hertil, men på et tidspunkt fik jeg det bare sådan, at jeg måtte stoppe med hele tiden at prøve at blive bedre og bare være glad for det, jeg har. Vi ved jo aldrig, om der er en morgendag, og hvis du hele tiden jagter noget nyt og andet, så bliver du aldrig glad. Det gælder om at glæde sig over det, man har”

Samt hvordan vi som mødre, giver vores egen krops forståelse videre.

 “Jeg vil gerne lære hende at leve efter det tankesæt, jeg selv gør, så hun lærer det i en tidlig alder. Jeg er ikke en guru, og jeg ved ikke præcis hvordan, man skal gøre det, men jeg fortæller hende hver morgen, at hun er smuk, og fortæller hende, når jeg står uden makeup eller noget, at jeg selv føler mig smuk lige der, så hun kan se, at det ikke handler om alt det ekstra. For mig at se, så handler det hele om at leve livet omgivet af mennesker, der vil dig det godt. For så bliver du også selv lykkeligere. Jeg har ikke brug for mennesker, der taler grimt om andre – også selvom det ikke går ud over mig, siger hun.”

 

Læs hele artiklen HER

 

Er hun ikke bare smuk?  Både indvendig og udvendig! <3

Jeg lover at i nok skal få et indlæg KUN om hende og med en masse smukke billeder

Kærligst Ditte

PS: Se lige hvem de linker til i læs også (med rødt); Ja bloggeren de nævner, det er mig 😉

Kommentarer

kommentarer