Lækker blonde blazer

Denne giveaway fra Marina Rinaldi  er fantastisk, fordi DU har mulighed for at vinde noget af det Marina Rinaldi gør bedst, nemlig talior made tøj!
Som kurvet er det ofte svært at få en jakke/blazer der passer. Enten må man vælge den en størrelse mindre, for at den følger ens talje, men så kan den ikke lukkes! Eller også må man købe en der kan lukkes, men som så ligner et villatelt, når man får lyst til at knappe den lidt op 😉

Marina Rinaldi er kendt for deres store  kærlighed til skrædder håndværket og ligger en stor ære i, at deres tøj er gennemarbejdet ned til mindste detalje.
Mærket er da også opkaldt efter Max Mara gruppens grundlægger og præsident, Achille Maramotti’s oldemor. Tilbage i 1850 bestyrede Marina Rinaldi et anerkendt skrædderi i Reggio Emilia, og beslutningen om at opkalde det nye mærke efter hende, var en hyldest til hendes passion for mode og håndværk.

IMG_2127[1]Et håndværk der idag fortsat er i højsæde hos Marina Rinaldi, noget jeg personligt kan stå inde for, da jeg flere gange har været så heldig at opleve deres utrolige pasformer på egen krop.
Hvergang er jeg blevet overrasket over at deres jakker føljer taljen, både som lukkede og som åbne <3

billedetilgiveaway

I dag på bloggen kunne du læse om Garden Party stilen, en utroligt feminin stil med blomster og blonder i fokus.  Stilen kommer direkte fra de internationale modehuse og er hypet i ELLE som månedens trend.

Marina Rinaldi har da også fingeren på pulsen og blomster temaet går igen i flere af deres linjer *), både i MR Elegante kollektionen og som smukt blomster silkeprint i Herbarius kollektionen. 

Og ikke mindst som den farverige og feminine baggrund  i deres advertising campaign, for deres sommer 2013 kollektion.

MUL_0101.450x675

Her ser du blomster blonde detaljer fra Mulberry’s sommer kollektion

Jeg elsker Marina Rinaldi for at være med  på tidens trends i deres designs, noget der er meget sjældent i kategorien Plus size mode. Marina Rinaldi giver derved os kurvede kvinder mulighed for, at bære designs og stilarter i samme kvalitet og design, som de mest fremtrædende modehuse.

jakketilgiveaway

Jakken DU kan vinde, er denne smukke blonde blazer, til en værdi af ikke mindre end 680 euro (ca 5072 kr)

Jakken er en italiensk størrelse 21, hvilket svare til en str 44-46

Alt du skal gøre for at deltage er;

Like Marilyns Closet på facebook

 

Like Marina Rinaldi på facebook

Samt svare på dette spørgsmål og skriv det i kommentarfeltet nederst i dette indlæg

 Hvad kalder Marina Rinaldi blonde jakkens stil, i deres advertising campaign?

Find svaret her hos Marina Rinaldi 

Jeg trækker en vinder søndag d. 30/6

Du må også meget gerne dele konkurrencen
med dine kurvede veninder 😉

Kærligst Ditte

*) I dag består Marina Rinaldi-brandet af følgende linjer. ”Giorno”, for formelt workwear, ”Elegante”, der er et glamourøst touch til særlige lejligheder og aftenbrug, ”Voyage”, er funktionelt og komfortabelt tøj, der er krølfrit og derved perfekt til rejsebrug, ”Sport”, en ung casual linje med et twist, der inkluderer denim og tekniske stretch-tekstiler, ”Blue Label”, er basic og mere tilgængeligt, men samtidig trendy silhuetter til alle sæsoner og med virkelig gode priser, og sidst ”Accessories”, sko, støvler, tasker, tørklæder, bælter, hatte samt smykker, der fuldender Marina Rinaldi-looket.

SPONSORERET INDLÆG.
PRÆMIEN ER UDLODDET AF MARINA RINALDI, I SAMARBEJDE MED NOISE PR.

Kommentarer

kommentarer