Min 2. dag i Milano

Min 2. dag i Milano kan vel nærmest betegnes som en kurvet Fashionista’s vådeste drøm 😉
Vi mødtes i hotellets lobby og fulgtes ned til Marina Rinaldi,s smukke butik i Milano midtby. Her fik vi lov til at prøve alt tøjet på og finde et outfit, der præsenterede vores egen stil og personlighed.

Se her hvordan det går for sig, når man slipper 12 kurvede bloggere løs i en Marina Rinaldi butik 😉

Woman Are Back!

Mellem prøverums marathon og makeup, stod den også på interviews, med bla. fransk tv .

milanotøserne

Der var  heldigvis også tid til at vi tøser kunne lave lidt sjov sammen 😉

IMG_2987[1]

Hele dagen var der det lækreste mad stillet frem og en meget service mindet mand, skænkede kolde drikke vare op.
Der var selvfølgelig også bobler på køl 😉

IMG_2988[1] Italienerne laver altså bare noget af det bedste mad i verden!! <3

Så var det afsted i taxi til fotoshoot, noget jeg var helt vildt nervøs for! Jeg er simpelthen ikke god til at få taget billeder, fordi mit ansigt konsekvent går i Jim Carrey mode, når der kommer en blitz på 😉

IEC0ey0Jeg var bange for at mine billeder ville se sådan ud

SAMSUNG CSC

Stylisten var den fantastiske og YDERST trendy Ada Kokasar

ricardovimmerFotografen var den MEGET talentfulde og meget meget sexede Riccardo Vimercarti
(hvorfor besøgte jeg ikke Italien for 15 år siden, da jeg var ung og singel 😉 )

Det var en helt fantastik oplevelse at være med til et rigtigt fashion shoot, med rigtig fashion folk og så med kurvede modeller( os) <3
Jeg var et stort smil og fik helt tåre i øjnene, hver gang jeg så hvor smukke de andre var på deres billeder.

Så blev det min tur og hele holdet stillede sig omkring mig (de kigger på dig fra alle vinkler, for at se hvordan du gør dig bedst), mens der bliv snakket lystigt på italiensk  og pillet rettet og drejet. Riccardo siger noget på italiensk, hvorefter hele holdet bryder ud i latter og skubber til ham. Han forklare rødmene at det han sagde var at hans helst ville se mig uden blusen, kun med pels på. Jeg er jo altid med på den værste, så sådan blev det 😉

Alle kurvede kvinder burde tage til Milano!!! Jeg skulle lige vende mig til at herovre bliver jeg pga af mit lyse hår/hud, samt store barm, rent faktisk betegnet som lækker!!!!! (totalt omvendt parallelverden )
Vildt mærkeligt at fremmede på resturanten råber Bella Bella efter en og kvinder sender en kys, bare fordi de synes man er skøn. Denne tur har været det ultimative selvtillidsboost og jeg er hele Marina Rinaldi teamet så uendelig taknemmelig, for at lade mine inderste lillepige drømme gå i opfyldelse <3

fotoshootBilledet er det smukkeste der nogensinde er taget af mig og jeg kan ikke vente med at vise jer det!
Men indtil videre er det en hemmelighed hvad det skal bruges til …..

1072279_489996554413630_1009557502_o

 Efter en dejlig dag stod den på gruppebillede og så afsted til en super lækker restaurant.
( næste gang får i et indlæg om alle de skønne tøser)

gallery-3Bagefter endte nogle af os tøser og fyrene fra Marina Rinaldi Teamet, til lidt afslappet hygge og sjov i hotellets bar lounge .

Men ikke for meget!  For næste dag bød nemlig på endnu flere interviews, billeder og video og så er det jo vigtigt at få sin skønhedssøvn!!
Så det var på tide at komme i seng, jeg elskede specielt de blikke jeg fik i lobbyen, da jeg steg ind i elevatoren med to italienske fyre 😉

Kærligst Ditte

PSSSST Hvis du også vil have lidt Diva behandling og prøve den super lækre efterårs kollektion. Så kig forbi Marina Rinaldi, torsdag under Modeugen, hvor der er Italiensk Aften <3

 

SPONSORERET INDLÆG

Kommentarer

kommentarer