Women Are Back i København

stylebook.de

Så er det idag du kan møde mig og det skønne Marina Rinaldi team, i deres flagskibs butik. Her kan du ud over at få lidt lækkert til ganen, se en umanerlig lækker efterår/vinter kollektion og høre om mine oplevelser med Women Are Back kampagnen.

CardBloggerCoopenhagenMail

Jeg vil være der hele aften og give tips og trick til efteråres mode, samt hvad du ellers kunne have løst til at spørge mig om 🙂

mitmrbillede

Og så  kan du også få lov til at se mig hænge i kæmpeformat, kun iført pels, lige ud til Strøjet 😉

Hvis jeg ikke er nær så højrøstet som jeg plejer, eller som du havde forstillet dig, så er det fordi jeg lige tog en halsbetændelse med hjem fra Milano. Men jeg glæder mig helt vildt og håber at se og snakke, med en masse af jer <3

Kærligst Ditte

PS: Eventet er gratis og der er ingen købe tvang.

Kommentarer

kommentarer