Dagens outfit

IMG_3844[1]

I går var jeg med hele slænget i Helsingør Multipark. Hvor drengene kørte på løbehjul og trænede parkour, mens mor og far nød solskinnet.

IMG_3835[1]Jeg var så heldig at få denne todelte buksedragt, med geometrisk print af Zizzi. Deres buksedragter er virkeligt behagelige at have på!! Derfor var den et oplagt valg til dagens udflugt. Det rå mørke print, passede perfekt ind i omgivelserne af rå beton og metal. Lige nu kan du endda få hele sættet til kampagne pris 😉

Bluse fra Zizzi til 199,99 kr  Bukser fra Zizzi til 299,99 kr

IMG_3810[1]

 Jeg var vild med den måde sættets print, gik igen i parkour banens opbygning 😉

IMG_3811[1]Der var blå himmel og helt fantastisk solskin! Og så er det naturligvis umuligt at blive indendøre 😉

IMG_3802[1]

Der blev også tid til bare at sidde i solen og nyde en af mormors chokoladeboller.

IMG_3829[1]

Og så ellers bare hænge ud 😉

Mens den store altid finder på nye måder at gøre sin mor gråhåret på med farlige fysiske kunster.

Jeg tager mit ansvar som mor meget seriøst og ønsker ikke at give mine dårlige vaner videre til mine børn. Derfor prøver jeg virkeligt at lære dem glæden ved at bevæge sig og være ude i den friske luft. Når jeg ser min søn og den kontrol han har over sin krop, bliver jeg selv virkeligt motiveret af hans  legende tilgang til motion. Den tilgang prøver jeg at indrage i vores ture, så vi leger og rører os sammen som familie. På den måde bliver motionen en del af vores livstil og sammenhold, istedet for en sur pligt!
Jeg synes at parkour burde være noget alle børn lærer, fordi det giver en stærk, smidig og aktiv  krop. Men mest af alt fordi det lærer børn (og voksne), at hele verden er ens legeplads og at motion kan være sjovt.

Så næste gang du er ude at gå en tur, så læg mærke til de muligheder der er for fysisk udfoldelse og sjov. Er du rigtig modig så giv det en chance og læg en lille kommentar om det 😉

 

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer