Så er det nu du skal melde dig til!!!

Så er det i morgen lørdag at jeg holder mit December Diva event, så har du ikke meldt dig til, er det nu du skal gøre det!!

hvidtmarinarinaldisæt
Her prøver jeg et hvidt juleoutfit i Marina Rinaldi butikken

Jeg kan love dig at det bliver en SUPER aften, med en masse inspiration til decembers festlooks. Om det end er et elegant og afslappet juleaftensoutfit. En sensuel lille sort, til julefrokosten, eller en ÜBER glamourøs og opsigtvækkende kjole til nytår!! 🙂

Forestil dig at hele butikken er et walk in closet  og du må prøve det hele!!!!!!!
Hvis du føler dig lidt overvældet og ikke helt ved hvad der ville klæde dig, så står jeg hele aften  til rådighed, med gode råd, tips og tricks, til netop din personlige stil. Ellers vil de søde Marina Rinaldi piger, gøre alt for at finde, lige det du drømmer om <3

Og vi stopper ikke her!!! For til lækkert tøj høre selvfølgelig også det rette Diva make-up! Derfor kommer Skønne Helene fra Pudderdåserne, en af Danmarks største beautyblogs, og giver gode råd til, hvordan du kopiere aftens Divalook derhjemme.

bobleogkage

Sidst men ikke mindst!! Er der selvfølgelig boblevand til eventet og en lækker goodiebag, når du går hjem <3

Vil du gerne med, kan du tilmelde dig HER

Jeg håber at se så mange af jer som muligt! Da et succesfuldt event vil signalere til andre brands, at kurvede kvinder fortjener samme VIP behandling og shoppeoplevelser, som andre kvinder. I mange andre lande er dette en selvfølge, men ikke i Danmark! Derfor er disse events så betydningsfulde for mig, fordi de tager noget af tabuet omkring mode til kurvede kvinder og viser at det sagtens kan gøres med stil.
Hvis du ikke selv kan deltage, må du derfor gerne dele med dine veninder, så vi kan vise modebranchen, at luksus events for kurvede kvinder, er en super idé!!!!! 😉

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer