Men jeg samler bare energi til 2014

Kære mine dejlige Skabslæsere, jeg håber i har haft en dejlig jul og et festligt Nytår!!
Det har jeg! Og jeg skal nok også dele det hele med jer 🙂

Den sidste tid har der været lidt stille på bloggen og det er simpelthen fordi jeg lige havde brug for en pause, til at tænke over hvor jeg og bloggen skulle hen i 2014.

For at gøre klar til det nye år og give slip på alt det gamle, har jeg måttet bruge  tid og  kræfter på, at få ryddet ud i mit rod (både fysisk og psykisk). For at finde motivationen og mindsetet, til at gøre 2014 til et år, der virkeligt rykker mig frem mod mine mål og drømme.

Lige nu sidder jeg og skriver på et indlæg, om alle mine op og nedture (heldigvis flest op) i 2013. Tiden bliver også brugt på at ligge planer for, hvordan jeg kan gøre bloggen endnu bedre i 2014 . Sådan en proces kræver lidt tid og plads, håber i bære over med mig?

Men jeg synes lige at i skal vide, at jeg er jer alle sammen så uendelig taknemmelig for, at i gider kigge forbi min blog og har gjort 2013, til det vildeste år i mit liv!

Tak fordi i læser med <3

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer