Og lige nu med 25% rabat!

Karina spurgte igår, om jeg ikke ville skrive lidt mere om, hvor man kan få billigt plus size tøj. Og selvfølgeligt vil jeg det 😉

dprabat25

Derfor kan i i dag, læse om engelske Dorothy Perkins, der laver virkeligt billigt plus size tøj! Meget af tøjet går til en str UK22 /EU 50. Deres kjoler kan godt være lidt store, så vil du have dem stramme, så bestil en strørrelse mindre 😉

 

Mine billige forårsfavoritter

Er der noget Dorothy Perkins er god til, så er det billige kjoler!!!!! Fordi priserne er så lave, harmonere kvaliteten naturligvis med prisen. Du kan derfor ikke forvente, at tøjet vil holde uendeligt. Men tidens tendenser skifter jo hele tiden og på den måde, kan du følge dem uden at blive ruineret 😉

Her har jeg samlet lidt af mine egne favoritter, i forårets lækre pastel farver <3

Untitled #84

Jeg er stor fan af deres fittede, men bløde kjoler! Jeg drømmer derfor om at sætte lidt farve på tilværelsen, i denne skønne sag 😉

Jeg kan næsten ikke vente på at solen kommer, så jeg kan få lov til, at gå rundt i sæt som dette!! Jeg er stadig helt besat, af pasteller og den feminine retro stil (der fortsætter året ud) <3

Og tænk at du kan få hele sættet for UNDER 500kr!!!!

 

 

For at peppe vinter garderoben op, for en billig penge, kan du tilføje basis ting i forårs farver.
En af forårets helt store farver, bliver ud over pink, nemlig denne skønne baby blå.

 

springcandydp
Vil du gerne se endnu flere af deres skønne forårs pasteller og finde lige netop din favorit!
Alt du skal gøre for at få de 25% rabat, er at bruge koden DPFW25
Tilbudet gælder kun til søndag d 23/2

Rigtig god weekend!

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer