Kursus og video

Så fik foråret ramt på mig! Og jeg har de sidste par dage ligget med Influenza. Men når man sådan lige pludselig bliver tvunget til at ligge stille, så har man jo tid til at tænke over og planlægge fremtiden 😉

Glem alt om heroin chic, det er INTET imod influenza chic!

IMG_6349[1]På mandag starter jeg på et kursus i onlinemarkedsføring, hvilket forhåbentligt medføre en masse nye outfitsbilleder! Nu hvor jeg ikke kan side der hjemme, i yoga bukser, bag min skærm 😉

mutantHåndenDer kommer det næste stykke tid også til at ske lidt nye ting på bloggen! I kan bl.a glæde jer til videoer!! Jep den er god nok, i kommer til at kunne se mig live og i aktion  😉
Og det er ikke kun mig der er med! I får også en af danmarks mest erfarne og dygtige stylister med i købet (skal nok snart afsløre lidt mere)! Sammen vil vi give jer, en masse gode råd til  hvor og hvad, der er værd at shoppe i København <3

 

IMG_6328[1]Som noget nyt, vil der også komme beauty og wellness på bloggen. Samt alle mine egne skønheds rutiner og  beauty hemmeligheder 😉

Jeg arbejder også på, at finde en masse lækre giveaways, til jer mine skønne læsere <3

Så nu skal jeg bare se at blive rask, så jeg kan komme i gang med alt det nye!

Hvad byder foråret på for dig?

Kærligst Ditte

 

 

Kommentarer

kommentarer