Hader jo at skuffe jer!!

Ikke mindre end 757 af jer syntes godt om min Zizzi giveaway og hele 323 Divaer deltog!! Jeg havde det derfor helt skidt med, at måtte skuffe SÅ mange, da der naturligvis kun kunne være en vinder! Derfor får i alle lige en chance mere 😉

zizzi kjole, kjoler i store størrelser, tøj til store piger

Denne gang udlodder jeg en ternet sag, i sort og hvid. Jeg synes selv der er lidt Brigitte Bardot/tresser stil over denne og havde egentligt tænkt mig, at bruge den med høje sorte støvler til (kjolen var en gave fra Zizzi). Men jeg blev enig med mig selv om, at jeg godt kunne undvære en kjole, når den nu gik til mine skønne læsere <3

Alt du skal gøre for at deltage er, at følge bloggen på facebook, samt svare på, hvilken kendis’ stil, det er kjolen minder mig om.

Svaret skriver du i kommentarfeltet her på bloggen (nederst i dette indlæg)!

zizzi tunika, kjoler i store størrelser

Kjolen er en størrelse M (46/48) og du kan læse mere om den HER

Vinderen trækker jeg  d 2. April.

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer