Fitbay er et nyt dansk projekt

og de har brug for vores hjælp!!

 

Fitbay-Logo

 “Fitbay is an invite-only service that helps you discover clothes that fit your unique shape and size, just the way you like. Fitbay connects you with people who have a body like yours and creates a community of inspiration and sharing for your body and style.”

Jeg er helt vild med dette nye projekt og kan næsten ikke vente til det går i luften! Fitbay har spurgt mig, om jeg ikke ville præsentere jer for ideen, så vi kan være med til, at hjælpe dem godt igang! De vil nemlig frygteligt gerne, gøre det nemmere at shoppe, for os kurvede kvinder <3
Men for at de kan gøre det, har de brug for vores hjælp og data.

 

fitbaymangefolk

 

Hvem er Fitbay?

Selve Fitbay er en online platform, hvor du kan finde dine online body doubles . På den måde kan man dele brands, pasformer og størrelses guides, med links direkte til egne og andres yndlings produkter

Læs meget mere om Fitbay, deres vision og de skønne folk bag projektet HER

 

Hvorfor har de brug for kurvede kvinder

Fitbay siger selv at meningen med deres projekt er, at skabe en virtuel butik, hvor alt passer lige netop dig og dine specielle behov.
Men for at have noget at lave data på og putte på siden inden den går i luften. Så har de brug for vores hjælp! Så gå ind på fitbay.com og opret dig. Herefter kan du indtaste din kropstype og yndlings brands, samt måske endda, et par ting fra din garderobe (der sidder perfekt på dig)!

Jeg er ikke i tvivl om, at Fitbay kommer til at revolutionere, den måde vi netshopper på! Og jeg er helt ekstatisk over, at få lov til, at være med i deres opstarts fase. Tænk at kunne følge andre kvinder, med præsis samme kropsform som dig selv og få alle deres gode råd, til yndlings brands, pasformer (til lige netop din kropstype) og det hele uden at du behøver prøve det på!
Derfor er det også vigtigt, at du er ærlig om din kropstype og højde/vægt, så fitbay kan finde dig de kvinder der ligner dig mest.

Det er gratis og dine oplysninger kan kun ses af kvinder, med samme kropsform, højde og vægt, som dig selv  😉

Så kig endelig forbi deres side og opret en profil!

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer