Jeg tester Bella Sky hotel 0g Spa

Så er der endnu et af de nye tiltag på bloggen! Nemlig Wellness og spa! Her vil jeg anmelde skønne hoteller, lækre spa afdelinger og fantastiske behandlinger. For der er jo ikke noget mere Diva agtigt, end lidt selv forkælelse 😉

Comwell bella Sky, spa hotel

 

I en travl hverdag, kan livet hurtigt gå hen og blive ret så leverpostejs agtigt 😉 derfor er det vigtigt en gang i mellem, at hive en dag eller to, ud af kalenderen! Og hvorfor ikke  spendere den, i en ægte oase, af wellness, spa og selv forkælelse <3

Denne gang har jeg testet designhotellet Bella Sky, som er en del af Comwell hotellerne (som er nogle af mine favorit hoteller)

Bella Sky ligger lige ved metroen og er derfor et supert valg, til en forkælelses weekend i københavn, en mini ferie i byen, eller bare en aften ude uden børn 😉

Værelserne

design hotel, bella sky

Værelserne er TOP lækre!!!! Med alt hvad du har brug for, til en hyggelig overnatning! Bla et B&O tv, der står klar med en personlig velkomsthilsen. Jeg følte mig med det samme godt til pas og var helt ked af, at jeg ikke skulle være hjemme på værelset hele aften!

 

bella sky værelses udsigt, hotel københavn
Udsigten fra værelset var nemlig helt fantastisk! Desvære var det tåget, da jeg kom hjem sent om natten. Men på Belle Sky’s egne billeder, får du en idé om den fantastiske udsigt over Amager fælled, eller byens skyline <3

 

lækkert hotel i københavn

Badeværelset, var lyst ,lækkert og perfekt til at gøre sig klar, til aftens ELLE Style Award 😉

 

Maden

morgenmad på Comwell Bella SkyDa jeg jo skulle til ELLE Style Awards, nåede jeg desvære ikke, at spise på en af deres resturanter! Ville ellers frygteligt gerne, have spist i deres Sky Bar!!
Men det må blive næste gang 😉 Men vi nåde da lige at få plads, til den obligatoriske tømmermænds morgenmad 😉

 

SPA

Comwell spaprodukter, comwell spalosophy, spa produkter
Jeg tog naturligvis ikke billeder i deres Spa (andre nøgne mennesker er så nærtagende 😉 ) så i må nøjes med billeder af Comwells egen serie af spaprodukter.

Efter en aften ude (med for meget champagne og for lidt søvn), var det ikke mindre end fantastisk! At besøge Bella Sky’s lille Aqua Spa <3
Vi var så heldige at have det næsten helt for os selv. Så fik prøvet alle de mange bade, med alt fra skoldhed varme- til frysene is.Specielt oplevelsen af at side i det eukalyptus duftende dampbad (der føles som at være i junglen) og få iskoldt vand  ned af kroppen, var virkeligt lækkert!
Efter vi havde prøvet det hele og har helt tunge i kroppen, lå vi lidt og hvilede på de opvarmede liggestole, inden vi desvære måtte vende næsen hjem.

Behandlinger

Ud over Aqua spa, der koster 150 kr når du bor på hotellet (ellers koster det 350), kan du også få spabehandlinger. Næste gang VIL jeg altså prøve, en af de fantastiske, specielt udviklede behandlinger fra Rodolph Care;

 

Rudolph Cares Body Care Signaturbehandling

Bella Sky ComwellPris: DKK 1.295,-

Rudolph Cares Body Care Signaturbehandling er 90 minutters afspænding og forkælelse af krop og sind. I behandlingen masseres hele kroppen mens sanserne stimuleres af dufte fra blandt andet hvid jasmin og melonblomst, du modtager fodbad, varmes af en kirsebærpude og din hud næres af Rudolph Cares luksuriøse, rene og økologiske produkter. De nærende olier og cremer vil nænsomt, men effektivt øge hudens smidighed, blødhed og fasthed. Massagen giver opmærksomhed til alle dele af kroppen, og arbejder med punkter og energibaner, så du får en oplevelse af dyb afspænding og velvære. Sælges også som en duo behandling pris DKK 2.590,-. Varighed: 90 min.

Servicen

Vi blev virkeligt godt taget i mod i på hotellet og både ind og udtjekning, kørte som smurt. Vi følte os under hele opholdet, meget velkommen! Vi var specielt imponeret over, vores meget venlige og professionelle receptionnist! Der selv om vi, af en eller anden årsag, havde lidt knas med vores betalingskort, ydede en super service (jeg lover det ikke er mig der har shoppet det op!!)! Så kig gerne efter Lasse i receptionen, så er du 100% i gode hænder <3

 

Det er bestemt ikke sidste gang jeg besøger Bella Sky! Men næste gang vil jeg have mere tid, til rigtigt at nyde, dette smukke hotel <3

 

Kærligst Ditte

Overnatningen var en fødselsdagsgave fra Bella Sky. Men jeg giver i indlægget, udtryk for min egen uforbeholdne mening!

 

 

Kommentarer

kommentarer