Nyt revolutionerende dansk projekt

fitbay logo

Fitbay er et dansk startup firma, der kommer til at revolutionere, den måde vi shopper på! Men også den måde vi ser vores egen krop på!

Jeg har glædet mig helt vildt til, at dette projekt blev åbent for alle! For jeg lyver ikke, når jeg siger det kommer til at revolutionere den måde vi shopper på!

Først en kort forklaring

Fitbay er en ny social platform (online fællesskab), hvor du interagere med mennesker, med samme kropstype/form, som dig selv. Her kan man dele gode råd om størrelser, pasformer og brands. Du behøver ikke være genert, for de eneste der kan se dine oplysninger, er kvinder med samme kropstype (så du behøver ikke være bange, for at skrive højde, krops form og vægt) 😉

Man kan sige det sådan her; På facebook følger du dem du kender, på instagram dem du gerne ville kende og på Fitbay dine “body doubles”

“Fitbay bruger socialt netværk til at segmentere brugere med ens kropstyper og stilpræferencer i små grupperinger. Når man opretter en profil skal man give Fitbay noget simpel information om ens krop (form, højde og vægt) samt information om pasformen på produkter og mærker man allerede ejer. Denne information gør det muligt for Fitbay at levere en personaliseret side med brands og produkter anbefalet af andre bruger man deler krop med – uden at skulle gå igennem den anstrengelse at måle sig selv” – Fitbay

Fitbay er  mere end endnu et tomhjernet fashion site – det er et  innovations projekt, med positiv effekt, på mange planer!!! Jeg vil prøve at beskrive et par af dem her.

 

 

Slut med at returnere

fitbaybord

Rigtig mange kurvede kvinder føler sig nødsaget til, at shoppe på nettet, fordi det tøj de ønsker, ikke kan fås lokalt. Samtidigt er kurvede kvinder en af de kundegrupper, der har mest varierende kropsform, inden for de enkelte størrelser (I det den kurvede krop, har mange spændende variationer 😉 ). Hvilket igen gør det næsten umuligt, at købe tøj, fra brands du ikke har et indgående kendskab til og som du har prøvet  på din krop. De kurvede kvinder, står derfor for en stor del af nethandlen og en endnu større del, af returnerings frekvensen! Returnering er ikke bare irriterende (fordi du igen bliver bekræftet i af din krop er forkert) og dyrt, det er også en KÆMPE belastning for miljøet (emballage, transport og resursespild). Fitbay er derfor også et “grønt” projekt, der kan have en kæmpe effekt, på vores fremtidige miljø.

 

  “Ifølge et studie opsat af Credit Suisse i januar 2013 bliver 40% af alt tøj købt på internettet returneret. Undersøgelsen viser at den bagvedlæggende årsag er tosidig. Først og fremmest afviger størrelser bemærkelsesværdigt mellem forskellige tøjmærker og herudover, bliver der ikke taget hensyn til forskellige kropsformer. Den medførende returneringsproces er ubelejlig både for køberen, butikken og miljøet, hvilket gør at folk vælger at købe tøj i fysiske butikker i stedet for på internettet. Ved at reducere antallet af returneringer på internettet håber Fitbay på at kunne bringe bekvemmelighed tilbage til online shopping og dermed øge de nuværende 15% der repræsenterer den procentdel af tøj der bliver solgt på nettet”. – Fitbay

 

 

Slut med at være i tvivl

fitbayaltidinstørrelse

Er du også altid i tvivl om hvad størrelse du skal bruge, når du prøver nye brands? Eller måske endda også når du køber brands du kender!  Så kan Fitbay hjælpe dig, med at finde den rette størrelse, uden at du behøver prøve noget på! På fitbay får du nemlig forslået styles, der passer lige til din krops type, du kn også søge på lige den ting, eller brand du leder efter. Alt er prøvet på og godkendt, af dine mange tusind “body doubles”. Fitbay’s side fungere faktisk som en visuel online butik, hvor alt du ser, passer din unikke krops type! Når du shopper fysisk i en butik, kan du have fitbay med på telefonen og derved få alle dine “body doubles” gode råd og anbefalinger, med på shopping <3

 

”Vores ultimative mål for Fitbay er at hjælpe mennesker med at finde tøj som passer lige meget hvor de befinder sig – på Fitbay, på andre webbutikker og selv offline. Forestil dig at have din personlige Fitbay Shopper med dig når du browser din yndlings butik på nettet eller når du går ind i din lokale Zara butik og modtage produkt anbefalinger i din størrelse direkte på din smartphone. Det er den ultimative vision for Fitbay.” – Christian Wylonis, grundlægger & CEO hos Fitbay.com

 

 

Slut med at føle sig anderledes.

fitbaykropstyper

På Fitbay kan du følge dine “body doubles”  og på den måde opdage at din krop er ganske normal. Du er lige pludselig ikke alene med lige præsis dine pasforms problemer. Du har sikkert prøvet at stå i et prøverum og tænke; jeg er jo deform! Eller prøvet tøj og fået fornemmelsen af at din krop var forkert og sikkert den eneste i verden med sådan en helt umulig krop 😉 men på fitbay er du ikke alene! Her er der tusindvis af kvinder som dig <3 Når man er flere om samme problem, bliver det nemmere at tro på, at det er tøjet den er gal med og ikke dig 😉

 

Fitbay er tidsbesparende, praktisk og bekvemt, men hele virksomhedens eksistensgrundlag er missionen om at eliminere de scenarier, hvor kvinder bliver ubehageligt til mode over deres krop på grund af at de enten ikke kan passe et stykke tøj eller at det ikke sidder flatterende. Shopping skal være en glæde og det er forkert at en industri skal påvirke kvinders syn på dem selv. Tøjmærker skaber deres prototyper efter nogle gennemsnitlige standarder og det er umuligt og urealistisk at sådanne standarder vil passe alle. Selv om mange kvinder er bevidste omkring dette, vil Fitbay sikre at modeindustrien ikke påvirker kvinders tanker om dem selv og deres selvfølelse. De kommercielle normer må ikke underkende kvinders logiske sans og deres evne til at have dette i baghovedet når de prøver et stykke tøj. Kvinder bør – Fitbay

 

 

Få hjælp til dine specifikke pasforms problemer

fitbayprodukter

Hver af de uendelige mange former og farver, vi kvinder kommer i, har sine egne plusser. På Fitbay får du hjælp til at fremhæve lige netop din krops types plusser, ved at finde tøj der passer og flattere. ved at bruge de andre brugeres anmeldelser, kan du finde tøj der lige netop af hjælper dit pasforms problem! Mit er fx meget stor barm og “mor buler”, på maven 😉

 

Tesen bag Fitbay er, at kvinder med tilsvarende kroppe står over for lignende udfordringer. Et eksempel kan være en kvinde med en pæreformet kropsform som gang på gang bliver konfronteret med at de jeans hun prøver på er for løse bag på lænden på grund af hendes smalle talje og proportionelle større lår og bagdel. På Fitbay kan hun filtrere hendes søgning til kun at vise jeans og hun vil så kun blive præsenteret for brands der er anbefalet af hendes body doubles. Herudover, inkluderer funktionerne på Fitbay.com social interaktion med kommentarer/produkt likes samt stilinspiration hvor det er muligt at følge brugere hvis stil man kan lide – Fitbay

 

 

Jeg er med på Fitbay vognen

fitbayteamet
Her er det skønne team der står bag Fitbay <3

Alt jeg har nævnt i indlægget her, er bare et par af de ting, som Fitbay ønsker at påvirke med deres projekt! Som projektet udvikler sig, kommer der sikkert endnu flere til! På langtids basis, vil Fitbay kunne bruges til, at lave et nyt og internationalt størrelses system. Der kommer til at kunne dele folk op, i helt specifikt definerede størrelser/kropstyper.

For Fitbay bliver KÆMPE STORT!!! Det er jeg helt sikker på ( Fitbay har da også lige modtaget en investering på 12000000 kr) og at få lov til at være med i sådan et projekt, er jo helt vildt (indsæt teenage agtige wiin)! Jeg har nemlig været så heldig, at være en del af deres Board of Advisory! Jeg kommer derfor til at hjælpe med, at de kurvede brugere, får en super oplevelse på sitet <3
I kommer derfor til at høre meget mere, samt at kunne følge mig  og min garderobe, på Fitbay 🙂

Så skynd dig ind og lav dig en profil, find dine “body doubles” og kom igang –  med at shoppe tøj der passer!

Bliv en del af Fitbay HER

Kærligst Ditte

PS:  er du også vild med iværksætteri, så følg deres fremskridt på facebook her.

Kommentarer

kommentarer