Udsalg hos By Malene Birger

by malene birger sale, by malene birger udsalg

 

Tone i tone- sand og rosa

By Malene Birger er uden tvivl min yndlings designer og derfor også et oplagt mål, når der er udsalg 😉

By Malene Birger går til en str 44/xl, men mange af hendes modeller er store i størrelsen. En hver kurvet fashionista, bør give tøjet en chance! oHvis du ved hvad, der fungere på en kurvet krop, kan du virkeligt gøre nogle fantastiske køb!!! I denne uge køre jeg derfor By Malene Birger Tema og viser dig hvordan du kopiere stilen (på udsalg) og hvilke styles du skal gå efter som kurvet 😉

by malene birger logo

Douche nuancer vs pyton print

En stil som jeg synes er utroligt klædelig og fashionabel, er tone i tone looket. Vælger du som her, at kombinere forskellige materialer, inden for samme farve tema, får du et velklædt og casuelt udtryk.

by malene birger udsalgHele hemmeligheden bag tone i tone looket, er at se ud som om du ikke prøver for hårdt! Men tvært i mod, lige er hoppet i noget behageligt, der tilfældigvis også viser din gode smag 😉

By Malene Birger giver stilen et eksklusivt look,  ved som kontrast til de douche nuancer, at supplere de lækre materialer med pyton print.

 

 

By Malene Birger udsalg – med plads til kurver

Jeg har gennemgået By Malene Birgers online udsalg og udvalg de styles, der fungere på en kurvet krop, samt går op i en str xl

by malene birger udsalg, by malene birger xl


Alt fra By Malene Birger

Hvem har stilen?

Pernille Teisbæk

Er der en der forstår, at skabe et gennemført  (men afslappet) tone i tone look, så er det stylist og blogger Pernille Teisbæk

pernille teisbæk


pernille teisbæk

Pernilles blog Look The Pernille er en af de blogs, jeg selv bliver inspireret af.

By Malene Birger på Burget

Nu er det jo absolut ikke alle, der lige har råd til, at iklæde sig By Malene Birger, fra top til tå (heller ikke jeg!! 😉 ). Derfor er det vigtigt at udnytte udsalget, til at købe enkelte key items, der kan opdatere, din basis garderobe.

udsalg  i store størrelser, kvinder med kurver

Strik    Skjorte    Bukser   Sko

Gør som her og invester i en lækker strik, der kan dresses op, eller ned (så får du mest muligt ud af dit køb).  Kopier så den karakteristiske By Malene Birger stil, men med hjælp  fra billigere brands 😉

Find din nærmeste By Malene Birger butik HER

Rigtig god udsalgs shopping!

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer