Ellos – meget mere end et katalog

En fortryllende aften i Frederiksberg have

orangeriet

 

Forleden dag, var jeg til middag med  Ellos og Spalt PR, i Frederiksberg Have. Det var en intet mindre, end en fortryllende aften! Med udsøgt lækker mad, mode og fantastiske mennesker <3

 

ellostallerkenlilla

 

Ellos havde inviteret os alle på middag, på en af Københavns mest romantiske resturanter – nemlig  MIELCKE & HURTIGKARL

ellosMingle

Her fik vi først serveret champagne og appetizers, mens vi hyggede lidt i solen

 

ellosmad

Herefter blev vi budt inden for i orangeriet, hvor der blev serveret 5 retters HELT SUBLIM gourmetmad!!

elloslogo

Ellos fornyer sig

Til middagen fik vi af det søde svenske team, fremvist dele af deres egen efterårskollektion. Der er nemlig ved at ske noget i Ellos, nået nyt!! Hele koncernen har nemlig fået en overhaling, med nye kvaliteter, designstrategier og visuel identitet. Jeg håber at denne fornyelse, måske kan udvikle Ellos til, at blive det skandinaviske svar på Asos.

I deres efterårskollektionen (både bolig og mode) lurede jeg to hovedtemaer; Rå natur (set ved natur farver, rustikke materialer og marmor print) samt glitrende metal.

 

Men der er jo heldigvis et stykke tid til efter året, derfor får i i stedet, mine sommerfavoritter, fra deres Ellos Collection.

 

 

ellosmarilynblackogblonde

 

 

BlondeTop 199 kr (str 38-52)  Nederdel 199 kr (str 38-52)   Strop-top 99,kr (str 38-52)  Shaping-trusse 199 kr (str 38-50)
Pumps 349 kr   Kjole 399 (str 38-52)

 

Som i kan  se her, har de faktisk nogle rigtig fine ting! Man skal bare vide, hvad man leder efter 😉

Se mere tøj fra Ellos HER

Ellos er andet en katalog mode

Ellos har i mange år, haft ry for, at være katalog mode, det er der da stadig også massere af! Men Ellos egne kollektioner, deres design samarbejder og ikke mindst deres andre 800 brands!!! Gør at Ellos faktisk er et sted hvor du ofte kan finde, lige det du mangler, fordi deres udvalg er så stort! Jeg bruger personligt  Ellos til,  at købe enkelte og billige basis vare.

Jeg synes det er synd at Ellos har det ry,  derfor vil jeg de næste par dage,  gerne vise hvad jeg synes Ellos er gode til.

Vidste du, at man kunne få elegant sort og frække blonder, hos Ellos?

 

Kærligst Ditte

Obs der findes affiliate links i dette indlæg

Kommentarer

kommentarer