Er DU Carmakomas nye model?

Under Copenhagen Fashion Week, holder Carmakoma et brag  af et event!!! Ved deres Black Carpet event, kan du både komme til street party,  se deres nye kollektion og blive spottet som model. I samarbejde med Volùme Model Management, er Carmakoma nemlig på udkig efter deres nye kampagne model!

carmakomaeventmodel

Carmakoma skriver selv om eventet;

In cooperation with Volume Model Management we will be scouting for the face of our new model. You will have your photo taken by our favourite photographer Lars Wahl. The right girl will be flaunting her curves for Carmakoma and will land a partnership with Volume Model Management.

Be there: 2. August 2014 @ 16.00 – Hotel Ibsens, Nansensgade/Vendersgade 23, 1363 Copenhagen Bonus: The model casting takes place Carmakoma’s black carpet street statement fashion show launching Carmakoma’s new SS15 collection ”Unspoken Fiction”. The event holds both a catwalk, a streetparty, and a talkshow hosted the world’s no. 1 curvy supermodel Fluvia Lacerda. We ensure a vibrant atmosphere of good style and fashion enthusiasm. Note that the event starts at 16.00 and that you can line up for the test photo shoot from 17.00 at the black carpet where Carmakoma and Volume Model Management will be ready. See more of the Carmakoma universe at www.carmakoma.com and sign up for the casting with marie@carmakoma.com.

 

 

Hvis du ikke kan komme med til eventet, så bare rolig! Det vil nemlig blive streamet live, på Carmakoma.com!Hvor du også kan læse mere, om eventet.

Indtil da, kan du da lige nyde deres efterårs kollektion, der er i butikkerne nu 😉

carmakomalookbookefterår14

carmakomalookbookefterår142
Se hele deres lookbook HER

 

Ses vi til curvy  street party? 😉

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer