Åretsbrillelook2014 giveaway

Hjælp mig i Louis Nielsens Åretsbrillelook2014 bloggerchallenge og vind en hel bunke lækkert tøj!

 

louisnielsengiveaway_001

 

Jeg vil jo frygteligt gerne afsted til Tanzania ( læs mere om konkurrencen  Her og Her) da jeg er sikker på, at det bliver en oplevelse for livet <3
Og det er jo sådan at de ting her er livet der er værd at have, er værd at kæmpe for!! Derfor bort lodder jeg tøj for over 2000 kr, hvis du giver Alena (og derigennem mig) din stemme.

Alena og jeg har udtænkt alverdens måder til at indsamle stemmer og Alena har knoklet sin fine mås ud af bukserne, med at udføre det hele.
Hun har virkeligt kæmpet for sine stemmer!! For tro mig, det kræver nogen nosser, at stille sig frem og bede om folks hjælp/stemme!!!
Derfor vil jeg også gerne hjælpe, med mere end bare være vejleder! Derfor denne giveaway

 

 

Hvorfor fortjener Alena din stemme

Alena har udover den oplagte orsag at hun ser rygende lækker ud i briller, en klar grund til, at hun gerne vil vinde Åretsbrillelook2014 – nemlig at give tilbage!
Alenas forældre flygtede fra et krigs hærvet land, da Alena kun var en baby. Uden den hjælp de fik af andre (som ellers ikke havde meget selv) havde Alena og hendes familie ikke overlevet.
Alena voksede op i en flygtningelejr og manglede alle de ting, dagens børn tager forgivet, undtagen kærlighed. Derfor er titlen som Åretsbrillelook ikke bare noget at blære sig med på facebook, eller muligheden for at prøve et fotoshoot. Men en måde for Alena at vise, at de vanskeligheder livet byder dig, ikke er en stopklods, men en mulighed for at vokse. Samt  at selv om du starter fra bunden, kan du sagtens nå til tops.

For Alena er turen til Tanzania en mulighed for, at give tilbage! At hjælpe andre mennesker i nød, som hun selv blev hjulpet. At give tilbage, nu hvor hun har mulighedn for at give og ære de mennesker, der ikke alene ændrede hendes liv, med redede det <3

Jeg ville ikke bede om jeres hjælp/stemme hvis dette bare var en materialistisk konkurrenc! Men denne mulighed er kun en der byder sig en gang i ens liv og i kender mig, jeg er ikke villig til at lade de fantastiske muligheder livet byder mig, slippe forbi.

Og selv om vi ikke skulle vinde (stemmerne tæller kun for halvdelen, af vinder bedømmelsen) så ville Alena og jeg vide, at vi gjorde vores aller bedste!

Så hjælp mig og Alena med at opfylde vores drøm om at hjælpe <3

Så har du chancen for at være den heldige, der bla vinder nyheder fra Junarose 😀

 

junarosenyhed1junarosenyhed2

Samt tøj i tidens mest hypede materiale – neopren

 

zizzineoprensæt

 

Du kan vinde

 

 

  • Frækt neopren nederdelesæt med Forget the rules, fra Zizzi i str M
  • Junarose strik str M
  • Zizzi sæt med lille klassisk jakke og nederdel str M
  • Grå Junarose top, med slåomeffekt str44
  • Top med tern fra Junarosestr 44
  •  To farvet kjole, fra Junarose str M

 

 

For at vinde, skal du stemme på Alena og skrive; Jeg vil da gerne vinde tøjfor over 2000 kr, i bloggen kommentarfelt.

 

 

Sådan gør du

 

Du stemmer på Louis Nielsens facebook side og det hele tager kun 2 sekunder!

Du klikker på Alenas billede og derefter på hjertet, så det skifter fra grønt til rødt.

OBS da Louis Nielsen har gjort stemmeantallet usynligt ( så vinderen bliver en overraskelse) så skal du bare skrive; Jeg vil da gerne vinde tøj for over 2000 kr, her i bloggens kommentarfelt (findes nederst i dette indlæg)

 

sådanstemmerdupåalena

 

Du kan stemme på Alena lige HER

Så trækker jeg en vinder, d 21/8

 

Alena og jeg, takker for alt jeres støtte, i konkurrencen om Åretsbrillelook 2014 <3

Kærligst Ditte & Alena

Kommentarer

kommentarer