Modig Modeuge

junaroselogo

#affiliatelinks i dette indlæg. Jeg elsker JUNAROSE der laver rigtig lækkert tøj, til priser hvor alle kan være med. En anden ting jeg elsker er, at de altid presser grænserne for hvad kurvede kvinder kan gå i. De laver tøj der kan bruges til hverdag, uden at blive kedeligt, men de laver også designs der er modige, ofte provokerende og med på tidens tendenser.
Desværre har opkøberne der køber tøjet til de fysiske butikker, ikke samme is i maven og idé om hvad de kurvede fashionistaer vil have. Derfor går der rigtig mange spændende designs til spille, fordi de ganske simpelt ikke bliver sat i produktion, når opkøberne ikke køber dem. 🙁

Jeg er så heldig at få lov til at se deres PR prøver og ofte  har de styles jeg forelsker mig i, ikke klaret cuttet. Det er derfor uendeligt vigtigt at vi som forbrugere er i dialog med vores yndlings brands, facebook sidder, og vores fortrukne shoppesteder, så de ved hvad vi ønsker!

Jeg ved at JUNAROSE’s Markedsførings og PR team, arbejder hårdt på, at få lov til at udvælge nogle af disse “wildcardts”  så der også bliver taget hensyn til fashionistaerne og ikke kun den brede masse.

JUNAROSE Modeuge outfit

Når Copenhagen Fashion Week løber af staben, handler det ikke om at blende ind, men om at udtrykke sin unique stil og personlighed. Jeg elsker at udfordre folks idé om hvad kurvede kvinder kan og ikke kan, derfor bar jeg til Modeugen den ene ting, som alle ville have sagt, at jeg ikke kunne have på til Modeuge – nemlig SMÆKBUKSER!!!

Jeg ville nemlig gerne vise JUNAROSE og jer, at vi skal tage flere chancer! Ikke kun klæde os for at se tyndere ud, men for at udtrykke vores unique stil og personlighed <3

 

Og inden du får mentale billeder, af store kluntede håndværker overalls, så se lige her 😉

smækbukseansigt

 Smækbukse selfie

IMG_8800[1]

 Jeps der er mig der giver den gas, mellem modefotografer og internationale fashion folk 😉

Junarosesmækbuksersvingermedhåret

 Så vær stol af dig selv og din krop, sving med håret og gå i hvad der passer dig!

junarosesmækbuksermedsmækkenoppe

JUNAROSE Wildcart smækbukser (PR prøve)  Carmakoma blondebody   Solbriller- Prada  Wedges- Tommy Hilfiger

Hvad synes du? Skal det være opkøberne, der skal bestemme hvad du kan/skal gå i,
eller skal JUNAROSE medtage nogle flere af deres Wildcards ?

Kærligst Ditte

junarosereklame

 

Kommentarer

kommentarer